


שניצלונים ופסטה לילדים
קטנים קטנים אבל נחטפים, שניצלונים קטנים מצופים וקריספיים, עזבו את התיאור תלכו להכין הילדים מאוד אוהבים ארוחת צהריים קלאסית פשוטה קלה וטעימה
5 מנות
מרכיבים:
700 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות – בינוניות
300 ג’ פסטה
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
כף סוכר חום
כפית סוכר
מים
2 ביצים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כף א. מרק
פירורי לחם
חצי כוס שומשום
הכנות:
1. לטרוף ביצים צ’ילי ותבלינים לטבול את החזה עוף לערבב פירורי לחם ושומשום ולצפות את החזה.
2. במחבת חמה עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עד הזהבה משני הצדדים (קורה מהר בגלל שהם קטנים) ולהוציא לנייר סופג.
3. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוריד מהאש ולהוסיף 2 כפות שמן ולערבב.
4. במחבת נפרדת לחמם 2 -3 כפות שמן להוסיף סוכר חום, רסק, פפריקה , כוס מהמים של הפסטה ולתבל להרתיח ולהוסיף את הפסטה לבשל כשתי דקות תוך כדי עירבוב.
*5. להוציא לצלחת הגשה ומעל לפזר את השניצלוני ביס.
כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפילה עוף ולחצות באמצע.
לטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
הדסה : “ניקי המון תודה עלכל המתכונים בזכותך התחלתי לאהוב לבשל. והמתכון הזה ממש מוצלח לילדים שלי.”
אוריה : “פשוט טעים אין לי מילים”
היי ניקי
פירורי לחם כוסמין גם טוב ?
לגבי כפית הסוכר לא הבנתי להוסיף אותה עם כף סוכר החום ואפשר שגם היא תיהיה מסוכר חום (ולא סוכר לבן)?
לגבי אבקת מרק אני לא משתמשת מלח באותה כמות גם טוב?
ולגבי רסק עגבניות כרגע אין לי אפשרי עגבניות מרוסקות מבקבוק? או טריות? ואם כן מה הכמות לשניהם או שזה יגרע ורסק פה הכרחי?
ודבר נוסף אפשרי בתנור או שפחות ? (משתדלת להמנע מטיגון אבל אם זה חשוב אז אין ברירה )
בתודה מראש
ויום נפלא לך.
הי ניקי
הכנתי את הפסטה והשניצלונים אתמול
בעלי היה מסופק ..היה נשמע לו מתוק
אבל “עשה טובה ” וטעם
אין צורך לספר שהפסטה והשניצלונים התחסלו
ובעלי ביקש אותם גם למחר..
תודה!!!
יבורכו ידייך!! טעים,טעים,טעים!!
פשוט טעים אין לי מילים