פסטה עם שניצלים שהילדים הכי אוהבים
ארוחת הצהריים הזאת היא החלום של אביב אם תשאלו אותו מה הוא מעדיף לאכול תמיד אבל תמיד פסטה עם שניצלים זה הכי בעולם מבחינתו, השניצלים יוצאים פריכים קראנצ'ים נותנים ביס ואיזה כיף לשמוע את הרעש.
אביב מריח את הריח בחדר המדרגות כשהוא חוזר מבית הספר "נכון שאת מכינה שניצלים ופסטה ?" המרינדה של הפסטה נותנת יופי של טעם לשניצלים אני מגישה הכל ביחד לשולחן ונותנת לילדים לרדת על זה.
אני בעד דברים פשוטים וטעימים זה עושה את החיים שלי הרבה יותר קלים לארגן כזאת ארוחה זה כלום עבודה ויש לי תמיד שניצלים בהיכון, פסטה עוד מספר דקות ושיהיה בתאבון.
3 מנות
מרכיבים:
500 ג' חזה עוף חתוך לחתיכות בינוניות
250 – 300 ג' ספגטי
2 ביצים
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית חרדל
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פירורי לחם
מצרכים לפסטה:
כף מלאה ג' רסק עגבניות
כפית פפריקה מרוקאית
כף סוכר חום / כף סילאן
3/4 כוס מים
חצי כפית פלפל
3/4 כף א. מרק
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית.
2.בינתיים כשהפסטה על האש, בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, רוטב צ'ילי, חרדל ותבלינים, להכין צלחת עמוקה נוספת עם פירורי לחם.
3. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטבול את השניצלים בתערובת הביצים לנער שאריות ולצפות עם פירורי לחם, לטגן את השניצלים על אש בינונית עד שמזהיב יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
3. הכנת הרוטב:
לחמם מחבת עם 2 כפות שמן להוסיף רסק, סילאן, תבלינים ומים להרתיח לבשל כדקה להוסיף את הפסטה לבשל כשתי דקות מידי פעם לערבב שהפסטה תספוג יפה את הרוטב.
4. להעביר לצלחת הגשה לפזר מעל את הרוטב שנותר ואת השניצלים.
לטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
הדסה : "ניקי המון תודה עלכל המתכונים בזכותך התחלתי לאהוב לבשל. והמתכון הזה ממש מוצלח לילדים שלי."
אוריה : "פשוט טעים אין לי מילים"