שניצלונים ופסטה לילדים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים ופסטה לילדים

שניצלונים ופסטה לילדים

קטנים קטנים אבל נחטפים, שניצלונים קטנים מצופים וקריספיים, עזבו את התיאור תלכו להכין הילדים מאוד אוהבים ארוחת צהריים קלאסית פשוטה קלה וטעימה

5 מנות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות – בינוניות
300 ג’ פסטה
100 ג’ רסק עגבניות
כפית פפריקה
כף סוכר חום
כפית סוכר
מים
2 ביצים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כף א. מרק
פירורי לחם
חצי כוס שומשום

הכנות:

1. לטרוף ביצים צ’ילי ותבלינים לטבול את החזה עוף לערבב פירורי לחם ושומשום ולצפות את החזה.

2. במחבת חמה עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עד הזהבה משני הצדדים (קורה מהר בגלל שהם קטנים) ולהוציא לנייר סופג.

3. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוריד מהאש ולהוסיף 2 כפות שמן ולערבב.

4. במחבת נפרדת לחמם 2 -3 כפות שמן להוסיף סוכר חום, רסק, פפריקה , כוס מהמים של הפסטה ולתבל להרתיח ולהוסיף את הפסטה לבשל כשתי דקות תוך כדי עירבוב.

*5. להוציא לצלחת הגשה ומעל לפזר את השניצלוני ביס.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפילה עוף ולחצות באמצע.

לטרוף!

16319 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצלונים ופסטה לילדיםשניצלונים ופסטה לילדים

גולשים מכינים וממליצים:

הדסה : “ניקי המון תודה עלכל המתכונים בזכותך התחלתי לאהוב לבשל. והמתכון הזה ממש מוצלח לילדים שלי.”

אוריה : “פשוט טעים אין לי מילים”

96
תגובות

  הרשם  
עדכן
yefe02

השניצלונים היו מאוד טעימים.

הכנתי והיה מאוד טעים לכולם……..
תודה

אביבה

הי ניקי , מה שלומך ? ראשית אני חייבת לשתף אותך במשהו בני אינו אוהב קציצות כל מתכון (שלך ) שניסיתי לא קצר הצלחה איתו (אצל הבת שלי כולן קצרו הצלחה ) עד שהגעתי למתכון האחרון (קציצות ותפו”א בסיר ) הצלחה מסחרררררת , הרגשתי פשוט נפלא שסוף סוף הגענו למתכון “המנצח” והילד התענג על כל ביס , לא צריכה להגיד לך בתור אמא איזו הרגשה זו , אני בטוחה שאת יודעת . כל הקרדיט שלך והמון תודה על מתכונים נפלאים . מחר אני רוצה לנסות את המתכון הזה , יש לי חזה עוף מופשר מוכן לשניצל (לא קוביות ) אפשר… קרא עוד »

אייבי

ניקי, יצא משהו משהו ובאמת נחטף. שניצלים רגילים לא תמיד הולכים אצלי אבל, השניצלונים הקטנטנים האלה פשוט נגמרו… תודה רבה על הרעיונות.

אמא גאה

הרעיון של “שאלות ותשובות” הוא גאוני גם לנו וכמובן לך !!

שפרה

שלום! האם כל הבעיה באפיית השניצלונים הללו זה בגודל שלהם? אז אולי נחתוך אותם גדול יותר ונוכל לאפות?

ענת

ניקי תודה רבה לאכול את המסך!!!
תגידי איך אין לך “קרחות” בשניצלים וככה אני רואה גם בשניצליות וכאלה ואצלי יש? (קרחות= מקומות שבהם אין פירורים. )אני מקפידה לטבול טוב טוב!!!

אושרית

חוץ מהמתכונים המעולים, אני מתה על השאלות ותשובות שאת רושמת… : )

1 2 3 7