טוסט חביתה שאי אפשר לעמוד בפניו
לפתוח את הבוקר עם טוסט חם ירקות פרוסים דק ולמטה יש חביתה איזה טעים השילוב הזה הורס וזה הכי אהוב על הילדים במיוחד מאז שלחם חביתה פרץ לחיינו (מי שלא מכיר זה מתכון חובה) אני לא מפסיקה להכין.
זה סוג של מתכון מהפיכה כי בדרך כלל לא מכינים ביחד חביתה וגבינה צהובה בטוסט בשיטה הזאת זה עוד יותר טעים, פינוק שהוא ארוחה שלמה קלה וטעימה.
2 מנות
מרכיבים:
4 פרוסות לחם / 2 פיתות / חלה
2 ביצים
4 פרוסות גבינה צהובה
עגבנייה פרוסה דק
בצל פרוס דק
מלח
אפשר למרוח שכבה דקה של קטשופ על הלחם
הכנות:
1. לחמם מחבת גדולה עם 3 – 4 כפות לטרוף ביצים לצקת למחבת חמה לטגן עד שמוכן להפוך להמליח ולטגן עד שהחביתה מוכנה.
2. לחתוך ל 4 חלקים ולהניח על הפרוסות לחם מעל לשים גבינה צהובה פרוסות עגבנייה ובצל ולהמליח.
3. אני לא שמה פרוסת לחם נוספת למרות שאפשר, לשים נייר אפייה בטוסטר מעל ומתחת (חובה למי שלא שם פרוסה נוספת) להכניס את הפרוסה לסגור ולאפות עד שהגבינה נמסה.
4. להוריד את הנייר בזהירות ולהוציא את הטוסט.
5. לחצות באמצע פיתות לחצות לרבעים ולטרוף!