חביתת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

הילדה שלי אוהבת גיוונים עם הביצה שלה, לפעמים יש לה בקשות ואני כמובן עושה מה שהיא מבקשה, היא בקשה חביתה עם תפוחי אדמה ופטריות שהיא מאוד מאוד אוהבת ויצאה חביתה משודרגת בכלום עבודה, מגישים ירקות ליד וזאת ארוחת ערב טעימה.

מנה אחת

מרכיבים:

ביצה גדולה
תפוח אדמה קטן מגורד
4 פטריות פרוסות
2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות קטן
מלח

 

הכנות:

1. על אש בינונית לטגן במשך כמה דקות את התפוח אדמה תוך כדי בחישה להוסיף את את הפטריות ולטגן כשתי דקות.

2. לטרוף את הביצה והגבינה להוסיף למחבת לתבל.

3. לטגן כדקה וקצת התחתית מזהיבה.

3. שתי אפשרויות:
מראש להדליק את התנור ואז להעביר לתנור לכמה דקות עד שהחביתה מתייצבת או להפוך את החביתה ולטגן עד שהיא זהובה.

15185 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית שמש

ניקי היקרה, מצאתי את המתכון בדיוק בזמן כי אתמול בערב הבת שלי התלוננה שנמאס לה מפרוסת לחם-קוטג’-חביתה-ירקות.
היום אפתיע אותה עם החביתה הזו. בכדי שלא יידבקו תפוחי האדמה כפות שמן לשים? או שאפשר בכ”ז להסתפק בתרסיס?
המשיכי להפתיע

חנה

אמלההההה ניקי אני מאוהבת בך
זה טעים ברמה אחרת
תודה תודה אין עלייך

הילה

התפוח אדמה מגורד עבה או דק ?

איילת שמש

הבת שלי בת שנה ו7 טרפה הכול!! וגם אני קצת… תודה רבה על ההצלה משבירת ראש מה להכין לה ל א.ערב!

שיילו

ניקי, הכנתי היום וזה פשוט מושלם.. וכל מילה נוספת מיותרת. תודה לך!

עידו

היי ניקי,
אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות…
הילדים אוהבים מאוד בצל מטוגן האם אפשר להוסיף? אם כן לפני או אחרי התפו”א?
האם אפשר להשתמש רק בתרסיס שמן או שצריך יותר שמן שלא יידבק?

תודה רבה, עידו.

לימור

ניקח תפוח האדמה צריך להיות מבושל?