עוף עם ספגטי בסיר אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף עם ספגטי בסיר אחד

אם יש מתכונים של אימהות זה המתכון הזה, רשום עליו אמא ובגדול.
יש לי חיבה מיוחדת למתכונים שנותנים לי ארוחה בסיר אחד, נכון שהם קלים מאוד אבל מה שמיוחד במתכון הזה זה הטעמים, הספגטי מקבל את הטעם של עוף ויחד עם הרוטב זה נפלא.
מתכון מנצח לארוחת צהריים יוצא מושלם לא תפסיקו ללקק ת’אצבעות. תסתכלו בסרטון ותבינו כמה שהמתכון הזה קל להכנה. אני לא אחראית אם תכינו אותו שוב ושוב, מסוג המתכונים הפשוטים שעושים טוב על הלב.

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
200 – 250 ג’ ספגטי
בצל
100 ג’ רסק עגבניות
כף גדושה סילאן
כפית מלאה פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כוסות מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח (לפסטה)

הכנות:

1. לחמם סיר עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לסדר את הכנפיים בשכבה אחת, לטגן 10 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 5 דקות. לחתוך את הבצל לקוביות להוסיף לכנפיים לערבב ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף רסק, סילאן, תבלינים וכוס וחצי מים, לבשל על אש בינונית מכוסה כ 45 דקות מידי פעם לערבב.

3.  להרתיח סיר עם מים וכפית מלח לבשל את הפסטה 3 דקות לסנן ולהוסיף כף שמן. להוסיף את הפסטה לכנפיים וכוס וחצי מים, לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב.

4. להוריד מהאש להשאיר בצד 15 – 20 דקות מידי פעם לערבב.

נפלא!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את תבשיל העוף בלי הפסטה, אפשר להשתמש ב 8 – 10 שוקיים במקום הכנפיים, אפשר להוסיף עוד 3 – 4 כנפיים למתכון, לא יוצא מתוק.

31492 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף עם ספגטיעוף עם ספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

אתי : “היי ניקי, הכנתי היום את המנה הזו, והיה טעים מאוד לכל בני המשפחה. זו לא פעם ראשונה שאני מכינה מתכונים שלך. תמיד יצא טעים. תודה רבה על המתכונים והטיפים להכנתם!”

רחל : “איזה טעיייים!! פשוט מושלם. הילדים מתלקקים…”

גלי : “ניקי רציתי להגיד שיצא ממש טעים, הקטנה שלי טרפה 2 צלחות,מתכון מוצלח:-)”

ציפי : “חייבת לספר לכולם שהילדים, בעלי ואני פשוט גירדנו את הסיר כאילו אם נגרד יצמח משם עוד אוכל, ועשיתי כמות כפולה עם המוווון כנפיים.
תמשיכי להביא לנו עוד מתכונים קלים ונפלאים”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
ספיר

היי ניקי

צריך לכסות את הסיר ?

גנית

היי ניקי
זה כל כך טעים!!!
שמתי את הספגטי ללא בישול
וזה יצא מעדן !
תודה רבה, שבוע טוב
וחג פורים שמח ומתוק לך ולמשפחתך

מיטל

ניקי בוקר טוב,

יש אפשרות להוריד את הסילאן? אני לא משתמשת בסילאן בכלל

תודה.

גלית

הי ניקי,
אתר מדהים!
אני רוצה להכין 3 כרעיים ו-5 שוקיים, מה הכמויות של הפסטה, סילן ומים שאני צריכה? להכפיל הכל?

אורית

הי ניקי,
יוצא טעים גם עם עוף ללא העור?
תודה,
אורית

דיקלה

היי ניקי תתקני בשלב 1 את הקטע עם הכוסות . אני מוסיפה ישירות את הספגטי לרוטב (שיהיה מספיק נוזלים) וזה מתבשל מעולה ללא בישול מוקדם :))

ענת

איזה כיף, ניקי. בדיוק חיפשתי פתרון מהיר וטעים לארוחת הצהריים….
תודה 🙂

1 2 3 10