קציצות טונה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות, אני אוהבת מתכונים שעושים את החיים קלים ולא צריך לעבוד קשה…ואם לא צריך לטגן אז בכלל המתכון מתאים לי יופי. התלבטתי למי מתאים המתכון, בעיקרון הוא אהוב מאוד גם על מבוגרים וגם על ילדים. הוא קליל להכנה, טעים מאוד ואפוי. מי שמאוד רוצה יכול לטגן ולא לאפות.

מרכיבים:

קופסת טונה מפוררת
2 בצלים קטנים קצוצים מטוגנים
ביצה
2 כפות קטשופ
כף דבש
5 כפות גדושות פירורי לחם
מל”פ

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור לחום בינוני, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.
  1. 2. לערבב את כל המצרכים, ליצור קציצות ולשטח אותן, להניח את הקציצות על גבי נייר אפייה משומן.
  1. 3. לחמם תנור ל 180 ממעלות כ 10 דקות מראש. הקציצות טונה כ 20  דקות בתנור, להפוך את הקציצות אחרי 10 דקות. הקציצות מזהיבות – משחימות מעט. 12 קציצות, מתאים לילדים ולא רק.
320400 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות טונה אפויותקציצות טונה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

אודרה : “הקציצות טעימות בטירוף!! מה זה אי אפשר להפסיק לאכול!!!”

יובל : ואוו! הן יצאו מדהימות, אי אפשר שלא להפסיק לאכול!
תודה רבה זה אתר מדהים.

אלונה : יצא מדהים! גירדתי גם טיפה גזר שמאוד הוסיף. טרפתי עם אחותי את הקציצות כמו משוגעת

עינב : הכנתי עכשיו את הקציצות ויצא מדהים!!!!! בת ה- 3 שלי טרפה הכל יחד עם סבתא שבאה לבקר וגם אני כמובן.
לא נשאר לבעלי…:-)

חן : “מתכון מעולה, בפעם הראשונה שהכנתי נחטפו ומאז מבקשים שוב ושוב. תודה רבה :)”

רחלי : “מתכון קל לקציצות מעולות!”

646
תגובות

  הרשם  
עדכן
יהודה

אין לי פרורי לחם קמח מצה גם הולך עם הקציצות האלה?

שני

הי
כמה נורא להכין בלי בצל ? יום רביעי הבית ריק :/

איריס

ממש טעים. הוספתי גם תפוח אדמה מעוך.

לינוי

אני לא חושבת שיש לך מושג כמה ברכות את מקבלת ממני בשבוע. יש לי ילד מולטי אלרגי וזה נורא מאתגר (בלשון המעטה) להכין לו אוכל ורק בזכותך הוא זוכה לארוחות מגוונות וטעימות. הכנתי את הקציצות האלה כבר כמה פעמים באפייה והן יוצאות מדהים!! לגבי הביצה – אני לוקחת שתי כפות קמח ומערבבת אותן בקערה עם קצת מים לבלילה סמיכה וזה מספיק כתחליף לביצה אחת.

ענבל

האם ניתן להכין מראש לאירוח ולהקפיא אותן?

אתי

הכנתי עם רסק עגבניות במקום קטשופ, מאוד טעים, גם אחרי הקפאה.
מומלץ בחום

1 40 41 42