קציצות בשר ובמבה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ובמבה אפויות

רגע רגע מה פתאום במבה, מאיפה הגיעה לכאן במבה ? אז השתעשעתי במטבח שלי והחלטתי להכניס את הבמבה לתוך הקציצות, יצא להיט! הילדים מה זה אהבו נותן טעם מיוחד לקציצות והילדים אוכלים בכיף

16 קציצות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
ביצה
במבה קטנה גרוסה
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני מגורד
כף פירורי לחם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לצפות בפירורי לחם.

2. תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן לאפות כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני.

הוגש עם אטריות וירקות כתומים

16506 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רננה : “יצא אש!!
חבל שלא הכנו עוד..”

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
שקד

היי ניקי תודה על המתכונים המעולים שלך!רציתי לשאול ,אפיתי 20 על 180 מעלות הפכתי צד לעוד 10 דק, והתנור חומם מראש.ועדיין לא יצא מוכן מבפנים , מה ניתן לעשות?

ליטל

היי ניקי,
ראיתי באחת התגובות שכתבת שעשית בעבר התאמה (באחת התגובות) ל500 גרם בשר, אבל לא מצאתי
תוכלי בבקשה לכתוב שוב איזה התאמות צריך לעשות אם יש לי 500 גרם בשר טחון?

1 6 7 8