קציצות בשר ובמבה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ובמבה אפויות

רגע רגע מה פתאום במבה, מאיפה הגיעה לכאן במבה ? אז השתעשעתי במטבח שלי והחלטתי להכניס את הבמבה לתוך הקציצות, יצא להיט! הילדים מה זה אהבו נותן טעם מיוחד לקציצות והילדים אוכלים בכיף

16 קציצות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
ביצה
במבה קטנה גרוסה
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני מגורד
כף פירורי לחם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לצפות בפירורי לחם.

2. תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן לאפות כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני.

הוגש עם אטריות וירקות כתומים

4571 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר ובמבה אפויות

קציצות בשר ובמבה אפויות

קציצות בשר ובמבה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

רננה : “יצא אש!!
חבל שלא הכנו עוד..”


117
תגובות

  הרשם  
עדכן
Naomi

הי ניקי,
אפשר להכין עם בטטה במקום התפוח אדמה?
אין לי…

תודה מראש

לירז

היי ניקי
האם אפשר לשים קמח מצה במקום קמח רגיל? רוצה את המתכון לערב החג… ועל הדרך- האם ניתן להשתמש בקמח אחר נטול גלוטן?

ענתי

הי ניקיון הקציצות כבר בתנור… איזה תוספת הולכת עם זה והאם נגיד ברוקולי מתאים בצד

חני

זה מעלף!!!

טל

באיזה חום אופים?

שרון

הי, אפשר להכין את הבלילה ללא ציפוי פירורי לחם היום אחר הצהריים ומחר בצהריים לשים ציפוי ולתנור?

1 5 6 7