קציצות בשר ובמבה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ובמבה אפויות

רגע רגע מה פתאום במבה, מאיפה הגיעה לכאן במבה ? אז השתעשעתי במטבח שלי והחלטתי להכניס את הבמבה לתוך הקציצות, יצא להיט! הילדים מה זה אהבו נותן טעם מיוחד לקציצות והילדים אוכלים בכיף

16 קציצות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
ביצה
במבה קטנה גרוסה
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני מגורד
כף פירורי לחם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לצפות בפירורי לחם.

2. תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן לאפות כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני.

הוגש עם אטריות וירקות כתומים

13888 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רננה : “יצא אש!!
חבל שלא הכנו עוד..”

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה קליין

ניקי יקרה האם אפשר להשתמש בעוף טחון או חזה הודו טחון במקום בקר?
תודה שבוע ניפלא
לאה קליין

לורה

היי ניקי, סחתיין על היצירתיות! ממש אהבתי..
2 שאלות לי אלייך:
1. בשר בקר טחון?
2. באיזה חום לאפות את הקציצות? 170 זה בסדר משני הצדדים?

תודה רבה =]

שרון

היי ניקי.
יש לי שאלה:
האם אפשר להכין את הקציצות מחזה עוף ?

בתודה מראש
שרון.

ניקי יקרה,
יישר כוח על המתכונים הנפלאים שבבלוג שלך .

אילנה

בוקר טוב יקרה , האם אני יכולה להחליף את הבמבה בממרח בוטנים ? במידה והתשובה חיובית , כמות ? תודה רבה .

שרונה

בוקר טוב ניקי
אין כמו חוש ההומור שלך בשאלות ותשובות…תמיד גורמת לי לחייך…
והמתכונים ניפלאים.
שבוע טוב

אודליה

בוקר טוב ניקי, הקציצות נראות מעולות!!

שאלה- האם הבמבה נמצאת בתוך הקציצות או בציפוי עם פירורי הלחם?

תודה רבה ויום נפלא(:

אודליה

מיכל

שלום לך.
מה יכול להחליף את הבשר מטעמי טבעונות?

1 2 3 7