קציצות בשר ובמבה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ובמבה אפויות

רגע רגע מה פתאום במבה, מאיפה הגיעה לכאן במבה ? אז השתעשעתי במטבח שלי והחלטתי להכניס את הבמבה לתוך הקציצות, יצא להיט! הילדים מה זה אהבו נותן טעם מיוחד לקציצות והילדים אוכלים בכיף

16 קציצות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
ביצה
במבה קטנה גרוסה
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני מגורד
כף פירורי לחם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לצפות בפירורי לחם.

2. תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן לאפות כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני.

הוגש עם אטריות וירקות כתומים

14524 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רננה : “יצא אש!!
חבל שלא הכנו עוד..”

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

לפי התגובה אני מבינה שממש לא אבל אשאל האם יש אפשרות לראות בהמחשה איך את מכינה את התבשילים והמאפים המדהימים זה יפתור המון שאלות

אפרת

מישהי רשמה שהיא מפריעה לך בתוכנית

אפרת

היי ניקי רשום שיש תוכנית? איזה תוכנית ? יש לך תוכנית ?

אלונה

היי ניקי, יש לי תמיד בעיה בתבלון נכון. האם תוכלי לרשום לי את הכמויות של א.מרק, פלפל ומלח.
תודה 🙂

טלי

היי ניקי,
האם ניתן להכין את הקציצות גם עם בשר הודו במקום בקר?

יעל

הי ניקי. 3 כפות שמן בתערובת עצמה וחוץ מיזה עוד שמן מלמעלה? ואיזה שמן עדיף? קנולה/זית?

עינת

ניקי היי, האם אפשר להכין את הקציצות האלה גם מבשר הודו אדום ?
האם הקציצות יצאו גם טעים מהבשר הזה