קציצות בשר ובמבה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ובמבה אפויות

רגע רגע מה פתאום במבה, מאיפה הגיעה לכאן במבה ? אז השתעשעתי במטבח שלי והחלטתי להכניס את הבמבה לתוך הקציצות, יצא להיט! הילדים מה זה אהבו נותן טעם מיוחד לקציצות והילדים אוכלים בכיף

16 קציצות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
ביצה
במבה קטנה גרוסה
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני מגורד
כף פירורי לחם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לצפות בפירורי לחם.

2. תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן לאפות כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני.

הוגש עם אטריות וירקות כתומים

13939 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רננה : “יצא אש!!
חבל שלא הכנו עוד..”

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

היי ניקי, האתר שלך מדהים.

לגבי הביצה, היא נמצאת בתוך הבלילה או שהיא רק כדי לצפות את הקציצות? תודה

שירה

היי ניקי
אולי תעזרי לי…..
בטעות הוצאתי בשר טחון.

אי אפשר להקפיא את הקציצות נכון?
יש לך הצעה למשהו קל שכן אפשר להקפיא?
תודה.

הדס

תודה על המתכון!

שכחת לציין באיזו טמפרטורה לאפות בתנור.

תודה 🙂

ריקי

היי, ניקי
יש לי רק פרגית טחון, יתאים
הזה או חייבים בקר?

גלית

טעים טעים טעים!!
די הרתיע אותי השילוב של הבמבה אבל הכנתי
ויצא מעלף!!
הילדים אהבו והמבוגרים עוד יותר 😉
אגב, הכנתי עם חזה עוף והוספתי יותר פרורי לחם.
הכנתי ליד את האטריות עם הירקות הכתומים וגם קצר מחמאות.
תודה!

אורלי

אני מכינה את הקציצות בטוסטר אובן. כבר יותר משעה והם נהיות פריכות מבחוץ אבל עדיין רכות מבפנים… מה עושים?

דנה

היי ניקי,
חולה על האתר שלך!!! תודה על כל המתכונים הטעימים. שאלה לי, האם לבשל את התפו’א המגורד לפני שמכניסים לקציצות? תודה 🙂