יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

אצבעות חזה עוף

11 מאי 2014
(Visited 24,216 times, 16 visits today)
אצבעות חזה עוף

אצבעות חזה עוף

איך גורמים לילדים לאכול צהריים בכיף ? הראש של האימהות ממציא לנו פטנטים. היה לי בשר עוף טחון, היו לי פירורי לחם מפה הדרך הייתה קצרה לאצבעות חזה עוף, יצא מעולה.

14 אצבעות

מרכיבים:

חצי קילו בשר עוף טחון
בצל קטן קצוץ דק דק (לא חובה)
4 כפות שמן
כפית טחינה
כף סילאן
כפית פפריקה
חצי כוס קמח
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה.

2. לערבב את כל המצרכים לקחת חתיכת לצפות בפירורי לחם וליצור אצבע מאורכת. קצת נ’יגוס להכין בראשונה ובשניה קצת מסתבכים אבל ההמשך נהיה יותר קל.

3. לקרר כשעה ולטבול שוב בפירורי לחם.

4. חום בינוני 180 מעלות, לסדר את האצבעות בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. כ 20 דקות צד ראשון וצד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.

*5. עוד אפשרות: לטגן את האצבעות עד הזהבה,השמן לא צריך להיות עמוק אלא שיכסה את התחתית , צריך להקפיד להפוך / לסובב את האצבע מכל הכיוונים ועל אש לא גבוהה, כמוציאים מהאש לוודא שמוכן בפנים. אם קורה ולא מוכן אז לחמם תנור ל 180 מעלות ולהכניס ל 15 דקות, אין צורך לגעת.

להגיש עם קטשופ, מיונז, אלף האיים וצ’יפס.

שאלות ותשובות:

לא בא לי על הטחינה מה אפשר במקום ? להכין בלי
ואם אני לא אוהבת מתוק ? תכיני בלי הסילאן
יש לי רק דבש מה עושים ? מחליפים
הילד שלי לא סובל בצל – אפשר להכין בלי
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להוסיף בקר ? בוודאי חצי חצי זה בסדר
נגמר לי הקמח – פירורי לחם גם הולך
חייבים א. מרק ? לא
איך יודעים שיש לי עוף טחון ולא בקר ? הצבע בהיר יותר, הבקר אדמדם יותר
זה יכול להיות יותר משעה במקרר ? כן
אין ביצים ? אין
ניקי אולי תכיני לי במקום שאני אכין ?  אני מיד שולחת קופסא בדואר אקספרס 🙂

אצבעות חזה עוףאצבעות חזה עוףאצבעות חזה עוף

גולשים מכינים וממליצים:

יאיר : “וואו. הכנתי עכשיו.. טעים ברמה אחרת!! עשיתי בדיוק לפי ההוראות.. מעולה מעולה מעולה!!”

עירית : “הכנתי עכשיו כארוחת ערב והיה להיט! אפילו תאומים בררנים מאד בענייני בשר שבו וביקשו עוד ועוד. הפסטה שלך כמובן גם כיכבה. כמה כיף שיש לי אותך בעלי אכל בהנאה”

איריס : “כל כך פשוט וכל כך טעים.
הכל נטרף מיידית.”

מיה : “הילדים טרפו!! והכי חשוב – לא שמו לב לבצל… הופך ללהיט שלנו!”

הרשם
עדכן
260 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי האם כדי להתאים לפסח אפשר להחליף את חצי כוס הקמח בקמח מצה?
ואת פירורי הלחם בפירורי מצה?
תודה וחג שמח

היי ניקי ערב טוב איך יוצא יותר טעים בטיגון או באפייה?
תודה כרגיל

בלי ביצה?
אם אני רוצה להקפיא, אז אחרי הציפוי לחם פשוט להכניס למקפיא עד לפעם הבא? וכמה זמן ניתן להקפיא? תודה

הי
האם חייב לשים במקרר שעה או שאפשר לדלג או השלב הזה?

מתכון מעולה, קליל להכנה וטעים!
תודה רבה!

בוקר טוב יש לי הודו טחון . גם טוב?

הכנו ויצא ממש מעולה! ביחד עם צ’יפס ליד!