אצבעות שניצל לילדים
אתם יודעים שזה אחד הדברים שהילדים הכי אוהבים לאכול לארוחת צהריים ?
אצבעות שניצל שמנמנות עסיסיות עם טעם נהדר הן נחטפות תוך מספר דקות שימו ערימה על השולחן על אלף האיים או קטשופ ותראו שתוך 5 דקות לא תישאר אפילו אצבע אחת אף ילד לא יכול לעמוד בפניהן.
אני חייבת לדעת משהו למה לקנות את המוצר הזה כשכל כך פשוט להכין בבית ? חוגגים לכם על הכיס אל תיקנו תכינו בבית ואני מתכוונת להכין ולהקפיא זה זמין מתי שרוצים לאכול במיוחד לצהריים.
אני מכניסה לטיגון תוך כדי אני מארגנת תוספת וירקות ויש ארוחת צהריים מוכנה.
14 אצבעות
מרכיבים:
חצי קילו בשר עוף טחון
בצל קטן קצוץ דק דק (לא חובה)
תפוח אדמה מגורד בינוני / גזר
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן
כפית טחינה גולמית
כף סילאן / דבש
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כוס קמח / פירורי לחם
כפית מלאה א. מרק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
פירורי לחם
2 כפות שומשום
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה.
2. לגרד את התפוח אדמה גס בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים כולל הבצל והתבלינים, ליצור אצבעות מאורכות ולקרר כשעה.
3. לערבב פירורי לחם ושומשום ולצפות את האצבעות.
4. לחמם שמן בכמות שתגיע עד חצי מגובה האצבעות ולטגן עד הזהבה יפה.
5. אפייה:
לחמם תנור ל 180 מעלות, לשמן נייר אפייה לסדר את האצבעות ולאפות כ 30 דקות להפוך ולאפות עוד 10 – 15 דקות.
להגיש עם קטשופ, מיונז, אלף האיים וצ'יפס.
גולשים מכינים וממליצים:
יאיר : "וואו. הכנתי עכשיו.. טעים ברמה אחרת!! עשיתי בדיוק לפי ההוראות.. מעולה מעולה מעולה!!"
עירית : "הכנתי עכשיו כארוחת ערב והיה להיט! אפילו תאומים בררנים מאד בענייני בשר שבו וביקשו עוד ועוד. הפסטה שלך כמובן גם כיכבה. כמה כיף שיש לי אותך בעלי אכל בהנאה"
איריס : "כל כך פשוט וכל כך טעים.
הכל נטרף מיידית."
מיה : "הילדים טרפו!! והכי חשוב – לא שמו לב לבצל… הופך ללהיט שלנו!"