טורטייה עם ביצת עין
בא לי לפנק את הילדים, הילדה שלי מאוד אוהבת פטריות, בכלל פטריות מוקפצות קלות זה מעדן. ראיתי שיש לי טורטייה וגבינה צהובה ואפילו הוספתי פנימה לב ♥ כי הכנתי את זה מכל הלב ♥
הכנות:
1. לקרוץ עיגול / כל צורה במרכז הטורטייה.
2. לקצוץ דק את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף טיגון של שתי דקות ולהוריד מהאש.
3. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הטורטייה כדקה להפוך לשבור במרכז את הביצה להרים מעט את הטורטייה שהחלבון יצא קצת ולכסות.
3. לטגן עד שהביצה מוכנה לפזר מסביב את הפטריות.
קצת הסברים:
תקרצו איזו צורה שבא לכם זה לא באמת משנה, לא אוהבים פטריות ? תפזרו ירקות מסביב, גבינות מה שבראש שלכם, או בלי כלום.