

טורטייה עם ביצת עין
בא לי לפנק את הילדים, הילדה שלי מאוד אוהבת פטריות, בכלל פטריות מוקפצות קלות זה מעדן. ראיתי שיש לי טורטייה וגבינה צהובה ואפילו הוספתי פנימה לב ♥ כי הכנתי את זה מכל הלב ♥
הכנות:
1. לקרוץ עיגול / כל צורה במרכז הטורטייה.
2. לקצוץ דק את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף טיגון של שתי דקות ולהוריד מהאש.
3. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הטורטייה כדקה להפוך לשבור במרכז את הביצה להרים מעט את הטורטייה שהחלבון יצא קצת ולכסות.
3. לטגן עד שהביצה מוכנה לפזר מסביב את הפטריות.
קצת הסברים:
תקרצו איזו צורה שבא לכם זה לא באמת משנה, לא אוהבים פטריות ? תפזרו ירקות מסביב, גבינות מה שבראש שלכם, או בלי כלום.
13083 צפיות 3 צפיות היום
תבורכי ניקי. צ’יק צ’אק הכנה וכולם נהנו מהגיוון והטעם..
שכבו לי טורטיות מלא זמן בארון והייתי בטוחה שיילכו לפח..
אין עלייך ועל האתר שלך!
ניקי, לא שמתי לב שיש כבר התייחסות לשאלה בסוף המתכון.
אינה
היי ניקי,
שאלה לי אליך. אצלי לא כולם אוהבים פטריות -הפסד שלהם:)
מה לדעתך ניתן לשים במקום פטריות?
תודה אינה
כזאת התלהבות על ארוחת ערב לא קיבלתי כבר הרבה זמן…
ולכי תסבירי לילד בן 4 למה הוא לא יוכל לקחת מחר כזה לגן.. 😉
היי ניקי,
האם אפשר לעשות את המתכון על דף אורז לנמנעים מגלוטן?
תודה
שבת שלום,סליחה שכל הזמן אני חופרת לך עם זה אבל מה אפשר לשים במקום פיטריות.