שניצל מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

44655 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל מעולהשניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”

בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”

גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”

מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”

338
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירה

אחלה מתכון!
מכינה שניצל רק עם המתכון הזה
ניקי, אנא גלי לי:
למה הציפוי של השניצל מתקלף לי?

דנה

היי ניקי
אפשר לוותר על הקמח ?

רחלי

ניקי שלום
כתבת שאפשר שלא לשים מיונז.
לא ברור לי האם זה רק כאשר אני מקפיאה (עד שלב הטיגון ) ?
או באופן כללי אפשר להמיר את המיונז ?
תודה רחלי
rs296897@gmail.com

מירב

הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!

דליה

היי ניקי,
מדוע כשאני מכינה שניצלים הציפוי יורד? אני נוגעת בהם קצת והציפוי יוצא.
תודה

שרית

ניקי שלום
כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה את השניצלים ( לפני שלב הטיגון)?
תודה מראש

חיפושית

היי ניקי.
בלי לקרוא את כל התגובות, אפשר להשתמש בפרורי לחם מתובלים?

1 19 20 21