יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

שניצל מעולה

25 מאי 2014
(Visited 266,358 times, 84 visits today)
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

שניצל מעולהשניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”

בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”

גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”

מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”

הרשם
עדכן
446 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אני רוצה להכין חבילה שלמה של חזה עוף ולהקפיא
האם להכפיל את כמויות ?

אפשר רסק עגבניות במקום הקטשופ

תיבלתי כמות גדולה מידי, אפשר לשים במקרר ולטגן מחר בערב או לזרוק בגלל הביצה? (לא יכולה להקפיא כי זה חזה עוף שכבר הוקפא והופשר)

שאלה על שניצל בכללי-אם אני מטגנת היום ונגיד רוצה לקחת לעבודה מחר, שומרת במקרר ומחר מחממת בתנור.. תופס? או שלא יהיה טעים?

אפשר בלי מיונז?

יצא מדהים! תודה!

נראה מעולה! אפשר להקפיא? (מבחינת המיונז)