שניצל מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

141553 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל מעולהשניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”

בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”

גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”

מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”

413
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיתר

היי ניקי! תודה על המתכונים המעולים שאת משתפת איתנו,
שאלה קטנה.. האם אפשר להכין את השניצלים להכנה, ולשמור במקרר אותם מצופים ורק מחר לטגן אותם?

תמי

הי, יש לי שאלה ממש בסיסית, כשמטגנים הרבה שניצלים, האם כדאי לנקות המחבת ולהחליף את השמן אחרי נגלה אחת? או שיש דרך אחרת למנוע מהשניצלים בנגלה השניה להיות פחות מוצלחים?

ליבי

ניקי מושלם! נטרף אצלנו (הכנתי עם פירורים מתובלים של פסח שנשארו לי), תודה רבה וסופ”ש מעולה! 🙂

לאה

השניצל הכי הכי טוב שיצא לי להכין, המון תודות ללא ספק הולכת לאמץ את המתכון

כנרת

היי ניקי,
אני בשעה האחרונה לבישול, הכל מתקדם נהדר חוץ מזה שהמרקם של הרוטב יוצא מעט מחיתי. לא יודעת מה עשיתי לא בסדר…זו לא נראית לי בעיה של מים כי המים עדיין מכסים את הבשר. מה אפשר לעשות?

1 24 25 26