


שניצל מעולה
לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.
מרכיבים:
12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
פירורי לחם
כפית שטוחה קמח
הכנות:
1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.
2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.
3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.
גולשים מכינים וממליצים:
אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”
בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”
גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”
מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”
היי ניקי, קודם כל תודה יצא מעולה:)
הכנתי לפני שבת ונשארו לי 3 שניצלים שציפיתי, שמתי במקרר ולא הספקתי לטגן..
החזה עוף לא היה טרי אלא קפוא, ניתן לטגן עכשיו?
היי ניקי,
אני צריכה להכין למחר 30 שניצלים, אני יכולה לצפות אותם היום ומחר רק לטגן? ואם כן איך לשמור במקרר או במקפיא
תודה רבה
היי ניקי,
במידה ואני צריכה להכיל כמויות, האם עליי להכפיל כל פריט ופריט במתכון?
נניח, ביצים פי 3 וכן הלאה ?
אשמח לתשובה מהירה…
היי ניקי מתה על השניצלים האלה !! הפעם חסר לי קמח האם זה קריטי ? יש תחליף?
כמה ק”ג זה 12 שניצלים בינוניים?
היי ניקי, האם אפשק להקפיא שניצלים?
אפשר רסק במקום קטשופ?