שניצל מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

109924 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל מעולהשניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”

בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”

גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”

מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”

382
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

אין מילים, מתכונים מעולים !
בכמה שמן לטגן את השניצלים ?

אוסנת

תודה רבה על המתכון. שאלה: אני בדרך כלל שמה קמח אחכ ביצה ואחכ פירורי לחם (משיקולים של שמירה על עוף עסיסי ורך). כמובן שהשיטה שלך נראה יותר נוחה לביצוע (כמו כל המתכונים שלך שהופכים כל מתכון לקל יותר לביצוע) השאלה היא איזה הבדל לדעתך צפוי בהיבט של הרכות אם מאמצים את הגישה שלך (שחוסכת הרבה זמן….) תודה מראשף, אוסנת

אסתר

איזה חרדל ? פירוט תודה

אסתר

1. מה עושים שבחוץ נראה מוכן ובפנים לא?
פרורי לחם ? לקנות? איזה?
ציפס אפוי ? איך?
איך מחממים שרוצים לאכול למחרת בשבת

אורטל

אני מכינה את זה בבית וזה מתכון מנצח לשניצל משגע!!,
המלצה שלי להוסיף גם שום כתוש (אפילו קפוא), חצי כפית-כפית, לפי הטעם.

ניץ

היי ניקי,
איך הכי טוב לשמור על טריות השניצלים? במקרר או בפריזר?

רבקי

שלום ניקי
אפשר לאפות במקום לטגן?

1 2 3 24