שניצל מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ’יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

109910 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל מעולהשניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..”

בר : “פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)”

גילת : “הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן.”

מירב : “הילדים לא השאירו פירור! אני פשוט חסרת מילים להביע את ההערכה שיש לי כלפייך.
המון המון ה-מ-ו-ן תודה!”

382
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסמין

אפשר להחליף את החרדל בחרדל דיזון?

זיו

לא מובן הצורך לדחוף אבקת מרק בכל מתכון
ברור שיהיה טעים, האבקה מלאה מלח ומונוסודיום

אורית

היי ניקי מה שלומך? בעלי לא אוהב מיונז האים המיונז מורגש כאן?

רעות

אני כל כך אוהבת את המתכון שלך לשניצלים!!!
באמת מעולה!
תודה רבה!

דנה

היי ניקי היקרה.
אני רוצה להכין את השניצלים האלו בצהריים ולהגיש בערב שישי. כיצד את ממליצה לחמם אותם כדי שעדיין יישארו פריכים?

אנג'ליקה

מתכון מדהים תודה רבה יצא ממש טעים

לימור

היי ניקי,סופש נעים,
קניתי בטעות במקום שניצל עוף,שניצל הודו ,האם אפשר לטגן כרגיל לפי המתכון הזה?למרות שאין לי מיונז וגם לא סויה 🙂