יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכונים לשבועות פשטידות

מאפינס גבינות

17 יוני 2012
(Visited 11,271 times, 1 visits today)
מאפינס גבינות

מאפינס גבינות

מאפינס גבינות, זה כלום עבודה כמה דקות וזה הכל ובקושי יש כלים לשטוף (בונוס גדול) איזה כיף! לערבב בקלילות ולתנור. תכינו הרבה ירקות ותנו למשפחה לחסל הכל. אחלה של ארוחת ערב ואפילו לא היו טיגונים אז יחסית אפשר לקרוא לזה ארוחת ערב בריאה.

מרכיבים:

2 ביצים
40 ג’ חמאה רכה
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
חצי כוס פתיתי גבינת צהובה מגוררת
חצי כוס גבינה בולגרית חתוכה קצוצה
חצי כוס גרעיני תירס / זיתים קצוצים
חצי כוס חלב
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח (תלוי במליחות הגבינות)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים. למלא תבנית שקעים מעט יותר מחצי הגובה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ – 15 – 17 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים  וקיסם יוצא נקי.

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : הכנתי בתבנית עגולה, יצאה פשטידה מעולה, זהובה ויפה וטעימה אש!

עינת : עשיתי בעבר, הולכת להכין למשפחתי שוב.לכל המאסטר שפים המתחילים ובכלל, האתר מומלץ בחום!!!!!

נעה : ניקי יקרה!
מאז שגיליתי את האתר שלך לפני כשבועיים אני מכינה עוד ועוד מתכונים מתוכו.
אני חייבת לציין שההצלחה היסטרית!!!
והמאפינס האלה… כל כך פשוט וקל וכל כך טעים!!! כל מי שטעם התלהב ביותר!!!
פשוט תענוג לבשל מתכונים שלך, כל מה שאני רוצה להכין עכשיו אני מיד פונה אליך ותמיד מקבלת את מבוקשי!!!
אז שוב תודה רבה ותבורכנה ידייך המבשלות, המצלמות והכותבות באהבה!!!

אורלי : יצא טעייייייייים!

יערה : “יצא מעולה, היו כאינם 😉
כבר כמה חודשים שאני מכינה אינספור מתכונים מהאתר ונהנית כל פעם מהתוצר. תודה רבה!”

עמליה : “יצאו מעולה!!”

הרשם
עדכן
201 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי, מתכון מדהים! זללו תוך דקה! מאןד אוהבת את המתכונים שלך, תמיד יוצא מוצלח. תודה!

אפשר להכין כפשטידה? אם כן, לאיזה גודל תבנית זה מתאים?

אפשר להקפיא?

הי ניקי, אם אנחנו לא אוהבים זיתים ותירס,יש לך רעיון מה עוד אפשר לשים? או להשאיר רק עם גבינות? תודה!

ערבבתי את כל המצרכים ידנית . זה בסדר? התערובת יצאה קצת דחוסה… ?

האם את חושבת שאפשר לעשות את המאפינס בתוך עטרות נייר? תודה רבה

בוקר טוב ניקי

לא מצליחה להיכנס למתכון של מאפינס בטטה וגבינה