מאפינס גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס גבינות

מאפינס גבינות

מאפינס גבינות, זה כלום עבודה כמה דקות וזה הכל ובקושי יש כלים לשטוף (בונוס גדול) איזה כיף! לערבב בקלילות ולתנור. תכינו הרבה ירקות ותנו למשפחה לחסל הכל. אחלה של ארוחת ערב ואפילו לא היו טיגונים אז יחסית אפשר לקרוא לזה ארוחת ערב בריאה.

מרכיבים:

2 ביצים
40 ג’ חמאה רכה
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
חצי כוס פתיתי גבינת צהובה מגוררת
חצי כוס גבינה בולגרית חתוכה קצוצה
חצי כוס גרעיני תירס / זיתים קצוצים
חצי כוס חלב
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח (תלוי במליחות הגבינות)

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים. למלא תבנית שקעים מעט יותר מחצי הגובה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ – 15 – 17 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים  וקיסם יוצא נקי.

27316 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : הכנתי בתבנית עגולה, יצאה פשטידה מעולה, זהובה ויפה וטעימה אש!

עינת : עשיתי בעבר, הולכת להכין למשפחתי שוב.לכל המאסטר שפים המתחילים ובכלל, האתר מומלץ בחום!!!!!

נעה : ניקי יקרה!
מאז שגיליתי את האתר שלך לפני כשבועיים אני מכינה עוד ועוד מתכונים מתוכו.
אני חייבת לציין שההצלחה היסטרית!!!
והמאפינס האלה… כל כך פשוט וקל וכל כך טעים!!! כל מי שטעם התלהב ביותר!!!
פשוט תענוג לבשל מתכונים שלך, כל מה שאני רוצה להכין עכשיו אני מיד פונה אליך ותמיד מקבלת את מבוקשי!!!
אז שוב תודה רבה ותבורכנה ידייך המבשלות, המצלמות והכותבות באהבה!!!

אורלי : יצא טעייייייייים!

יערה : “יצא מעולה, היו כאינם 😉
כבר כמה חודשים שאני מכינה אינספור מתכונים מהאתר ונהנית כל פעם מהתוצר. תודה רבה!”

עמליה : “יצאו מעולה!!”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
גנית

לניקי היקרה
וואוו וואוו זה המאפינס הכי טעים שאכלתי!
תודה רבה על מתכון מעולה!
מומלץ בחום!

שני

בוקר טוב!

האם אפשר לשים זיתי קלמטה או שיצא מלוח מידי?
אם אני מכינה את המאפינס יממה לפני הגשה אז עדיף לשמור במקרר או להקפיא כדי שהמרקם לא יפגע?

תודה רבה ויום טוב 🙂

אהובה

בוקר טוב לך
האם אפשר להכין בתבנית פאי עגולה?
ואם כן כמה זמן האפיה ?

תודה ויום נעים

נועם

הי ניקי, הבן שלי מאוד אוהב שאני מכינה לו מאפינס מהמתכון הזה ורוצה לקחת לבית ספר. אפשר להכין את הבלילה ערב קודם ובבוקר להכין בתנור?

שרון

ניקי יקרה
זו הזדמנות נהדרת להודות לך על המתכונים הנפלאים, המדויקים והקלים לביצוע. אצלי זה הפך להרגל קבוע שכל כניסה למטבח זה יחד איתך.
גם המתכון הזה קצר הצלחה וחוסל…. תודה רבה. אם אפשר שאלה: האם ניתן להמיר חמאה בשמן ואם כן אך? כמה שמן במתכון הזה במקום חמאה?

מור

היי ניקי תודה על המתכונים הנהדרים שלך!
האם אפשר להכין את המתכון בלי חלב?

גל

ניקי חג שמח,
אני רוצה להכין את המאפינס האלו לפסח האם ניתן במקום קמח רגיל להשתמש בקמח מצה?

1 8 9 10 11 12 14