מאפינס גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס גבינות

מאפינס גבינות

מאפינס גבינות, זה כלום עבודה כמה דקות וזה הכל ובקושי יש כלים לשטוף (בונוס גדול) איזה כיף! לערבב בקלילות ולתנור. תכינו הרבה ירקות ותנו למשפחה לחסל הכל. אחלה של ארוחת ערב ואפילו לא היו טיגונים אז יחסית אפשר לקרוא לזה ארוחת ערב בריאה.

מרכיבים:

2 ביצים
40 ג’ חמאה רכה
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
חצי כוס פתיתי גבינת צהובה מגוררת
חצי כוס גבינה בולגרית חתוכה קצוצה
חצי כוס גרעיני תירס / זיתים קצוצים
חצי כוס חלב
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח (תלוי במליחות הגבינות)

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים. למלא תבנית שקעים מעט יותר מחצי הגובה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ – 15 – 17 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים  וקיסם יוצא נקי.

32221 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : הכנתי בתבנית עגולה, יצאה פשטידה מעולה, זהובה ויפה וטעימה אש!

עינת : עשיתי בעבר, הולכת להכין למשפחתי שוב.לכל המאסטר שפים המתחילים ובכלל, האתר מומלץ בחום!!!!!

נעה : ניקי יקרה!
מאז שגיליתי את האתר שלך לפני כשבועיים אני מכינה עוד ועוד מתכונים מתוכו.
אני חייבת לציין שההצלחה היסטרית!!!
והמאפינס האלה… כל כך פשוט וקל וכל כך טעים!!! כל מי שטעם התלהב ביותר!!!
פשוט תענוג לבשל מתכונים שלך, כל מה שאני רוצה להכין עכשיו אני מיד פונה אליך ותמיד מקבלת את מבוקשי!!!
אז שוב תודה רבה ותבורכנה ידייך המבשלות, המצלמות והכותבות באהבה!!!

אורלי : יצא טעייייייייים!

יערה : “יצא מעולה, היו כאינם 😉
כבר כמה חודשים שאני מכינה אינספור מתכונים מהאתר ונהנית כל פעם מהתוצר. תודה רבה!”

עמליה : “יצאו מעולה!!”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

היי ניקי
האם הכוונה לחמאה רכה למריחה או שגם חמאה רגילה שעמדה קצת בחוץ תספיק?
תודה מראש

ליזי

הכנתי בתבנית עגולה, יצאה פשטידה מעולה, זהובה ויפה וטעימה אש!

זיו סלע

ניקי,
המתכון הזה מעולה הכנתי אותו המון פעמים :),
(אני מכינה ארוחות בוקר בשבת למשפחה שלי)
אבל – הפעם ניסיתי במקום התירס או הזיתים עלי זעתר טריים וקצוצים מהגינה שלנו וזה יצא…פשוט מעעעעעעעולה!!!!!!!!!!!!!!!
כדאי לך לנסות.
זיו סלע, בת עשר וחצי.

ifu

הי ניקי,
אני ממש אוהבת גבינת עיזים. האם אפשר להמיר את אחת הגבינות בגבינת עיזים? ואם כן, כמה גר’?

תודה

עינת.ל.

עשיתי בעבר, הולכת להכין למשפחתי שוב.לכל המאסטר שפים המתחילים ובכלל, האתר מומלץ בחום!!!!!

נעה

ניקי יקרה!
מאז שגיליתי את האתר שלך לפני כשבועיים אני מכינה עוד ועוד מתכונים מתוכו.
אני חייבת לציין שההצלחה היסטרית!!!
והמאפינס האלה… כל כך פשוט וקל וכל כך טעים!!! כל מי שטעם התלהב ביותר!!!
פשוט תענוג לבשל מתכונים שלך, כל מה שאני רוצה להכין עכשיו אני מיד פונה אליך ותמיד מקבלת את מבוקשי!!!
אז שוב תודה רבה ותבורכנה ידייך המבשלות, המצלמות והכותבות באהבה!!!

shimrit

היי ניקי,

אני רוצה להכין הערב את המאפינס. תוכלי לומר לי כמה זה חצאי הכוסות של הגבינות בגרמים בערך, כי אני צריכה לדעת כמה לבקש במעדניה.

תודה