


אורז מוקפץ עם תירס
אורז מוקפץ עם תירס, מה עושים עם שאריות של אורז ? איך עושים מהם משהו טעים בשתי דקות עבודה ?
מרכיבים:
2 כוסות אורז לבן מבושל
כוס גרעיני תירס
2 כפות פירורי לחם
מלח פלפל במידה וצריך
הכנות:
1. למחבת חמה עם שמן להוסיף את האורז ולהקפיץ כשתי דקות לערבב מידי פעם, להוסיף את התירס להקפיץ כמה פעמים, להוסיף את הפירורי לחם לערבב היטב (לתבל אם צריך) ולהוריד מהאש.
הערות:
אפשר לפזר לפני ההגשה קוביות גבינה צהובה.
גולשים מכינים וממליצים:
גילה : עכשיו הכנתי…יצא ממש טעים. השתמשתי בפרורי לחם בטעם שום (זה מה שהיה לי בבית) וזה ממש מוסיף לטעם.
תודה לך על אתר מדהים , טעים וכל כך פרקטי!!
הודיה : שלום ניקי! אני ממש מברכת אותך! את כל כך עוזרת לנו בגיוון של האוכל. היום הכנתי לארוחת צהריים אורז עם תירס. ילדים כל כך נהנו! אכלו מהר את כל מה שהיה על הצלחת וביקשו עוד! תודה רבה לך!
רחלי : ניקי יצא ממש טעים גם שאריות מאתמול וכ”כ טעים כאילו טרי מהיום אגב לקח לבעלי זמן לקלוט שזה לא אורז מהרגע.
היי ניקי,
האם מתאים להוסיף קוביות חזה עוף?
האם אפשר גם אם אורז שעדיין לט בישלו אותו ואם כן האם להוסיף מים?
היי
האם אפשר להשתמש בתירס מתוק מקופסת שימורים ? ואם גן כמה לשים? תודה רבה
היי ניקי, לא הבנתי באיזה שלב מוסיפים את המים ומה הכמות…?
תודה! יעל
היי ניקי!האם להוסיף תירס יחד עם הנוזלים?
תודה מראש!
אפשר בלי פרורי לחם?
אפשר בלי פרורי לחם?אין לי.