אורז מוקפץ עם תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז מוקפץ עם תירס

אורז מוקפץ עם תירס, מה עושים עם שאריות של אורז ? איך עושים מהם משהו טעים בשתי דקות עבודה ?

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן מבושל
כוס גרעיני תירס
2 כפות פירורי לחם
מלח פלפל במידה וצריך

הכנות:

1. למחבת חמה עם שמן להוסיף את האורז ולהקפיץ כשתי דקות לערבב מידי פעם, להוסיף את התירס להקפיץ כמה פעמים, להוסיף את הפירורי לחם לערבב היטב (לתבל אם צריך) ולהוריד מהאש.

הערות:
אפשר לפזר לפני ההגשה קוביות גבינה צהובה.

14315 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : עכשיו הכנתי…יצא ממש טעים. השתמשתי בפרורי לחם בטעם שום (זה מה שהיה לי בבית) וזה ממש מוסיף לטעם.
תודה לך על אתר מדהים , טעים וכל כך פרקטי!!

הודיה : שלום ניקי! אני ממש מברכת אותך! את כל כך עוזרת לנו בגיוון של האוכל. היום הכנתי לארוחת צהריים אורז עם תירס. ילדים כל כך נהנו! אכלו מהר את כל מה שהיה על הצלחת וביקשו עוד! תודה רבה לך!

רחלי : ניקי יצא ממש טעים גם שאריות מאתמול וכ”כ טעים כאילו טרי מהיום אגב לקח לבעלי זמן לקלוט שזה לא אורז מהרגע.

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
ברברה כפיר

לא, אין דברים כמוך!!!! אם לא היית קיימת היו חייבים להמציא אותך!!!
איזה רעיון גאוני כל פעם הייתי זורקת סירים של אורז, הכנתי את זה וזה פשוט מעולה!!! תודה רבה:-)

גנית

ניקי היקרה !
יצא טעים מאוד !
פתרון מעולה לשאריות אורז!
תודה רבה

mushki

שלום ניקי,שדרוג מבורך בתגובות..תודה
רציתי לשאול,שאריות האורז שלי זה אורז שכבר בושל עם בצל וגזר,מה את אומרת,המתכון הזה מתאים בכל זאת?או שאת בכלל לא ממליצה לנסות?
תודה רבה!! מושקי

גילה

עכשיו הכנתי…יצא ממש טעים. השתמשתי בפרורי לחם בטעם שום (זה מה שהיה לי בבית) וזה ממש מוסיף לטעם.
תודה לך על אתר מדהים , טעים וכל כך פרקטי!!

לילך

ניקי שלום,
קודם כל ברצוני להודות לך על האתר המקסים בזכותך אני מנסה דברים שבחיים לא הייתי מעיזה והתשבוחות לא מפסיקות להגיע ולשאלתי האם אפשר לוותר על פירורי הלחם כי אסור לי גלוטן
ישר כוח ותמשיכי להפתיע עם מתכונים נהדרים
לילך

הודיה

שלום ניקי! אני ממש מברכת אותך! את כל כך עוזרת לנו בגיוון של האוכל. היום הכנתי לארוחת צהריים אורז עם תירס. ילדים כל כך נהנו! אכלו מהר את כל מה שהיה על הצלחת וביקשו עוד! תודה רבה לך!

רחלי

ניקי יצא ממש טעים גם שאריות מאתמול וכ”כ טעים כאילו טרי מהיום אגב לקח לבעלי זמן לקלוט שזה לא אורז מהרגע.