פשטידת צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת צ'יפס

פשטידת צ'יפס

פשטידת צ’יפס, נכון שזה נשמע מסקרן ? יותר ממסקרן זה פשוט וקל להכין וכל כך טעים שווה להכין ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו צי’פס קפוא או
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לצ’יפס
בצל חתוך לקוביות
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כוס גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן לטיגון

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם זהובים, להוציא לנייר סופג ולקרר. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוציא לקערה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הצ’יפס והבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

הערות:
לא לוותר על הטיגון של התפוחי אדמה.

7336 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת צ’יפס זהובה ויפה

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
בטי

ניקי שלום האם את הציפס לטגן גם או רק את תפוחי האדמה?

ליזי

היי ניקוש
אפשר עם שמנת מתוקה או שמנת לבישול?