פשטידת צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת צ'יפס

פשטידת צ'יפס

פשטידת צ’יפס, נכון שזה נשמע מסקרן ? יותר ממסקרן זה פשוט וקל להכין וכל כך טעים שווה להכין ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו צי’פס קפוא או
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לצ’יפס
בצל חתוך לקוביות
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כוס גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן לטיגון

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם זהובים, להוציא לנייר סופג ולקרר. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוציא לקערה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הצ’יפס והבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

הערות:
לא לוותר על הטיגון של התפוחי אדמה.

11144 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת צ’יפס זהובה ויפה

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי, נראה ממש טוב!!! חמי ז”ל היה עושה משהו דומה.. רק בסגנון חביתה- הכל במחבת אחת. תודה!

ורדה

הי ניקי,
שאלה : לטגן תפוחי אדמה כצ’יפס – לוקח יותר זמן מאשר לטגן צ’יפס קפוא.
כיצד את מתייחסת לשני סוגי הטיגונים ?
בתודה
ורדה
נ.ב.
אין עליך ! שופעת רעיונות קלים – ובעיקר טעימים ! תבורכי !!!!!!!!!!!!!!!

דינה גרנבלום

היי ניקי ,
אני די חדשה באתר אבל מוקסמת ממנו כל יום מחדש.
תודה רבה על המתכונים הנהדרים.תבורכי תמיד!
דינה

אתי כץ

הי ניקי אני מאלה שרק נעזרת במבחר המתכונים המדהמים שלך ורציתי רק להגיד תודה ושוב תודה על האתר המדהים

שיר

ניקי היי, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי בתבנית מאפינס עם צ’יפסים קטנים כפי שהצעת לי ויצא מדהים! גם מרשים וגם טעים מאוד. תודה והמשך יום מקסים!

שם

ניקי הגדולה,תודה על העידכון החדש,כל מתכון יהלום,את פשוט מיוחדת,תודה על המתכונים הנפלאיםם,שיהיה לך חג שמח. ושפע ברכות ב”ה.

שם

אמנם יש לי גבינה צהובה מגורדת בבית, אבל האם היא דומיננטית בפשטידה?
כי בעלי לא אוהב מאכלים חלביים…. (מפונקי ):)
יש אפשרות לוותר עליה אולי?