פשטידת צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת צ'יפס

פשטידת צ'יפס

פשטידת צ’יפס, נכון שזה נשמע מסקרן ? יותר ממסקרן זה פשוט וקל להכין וכל כך טעים שווה להכין ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו צי’פס קפוא או
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לצ’יפס
בצל חתוך לקוביות
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כוס גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן לטיגון

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם זהובים, להוציא לנייר סופג ולקרר. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוציא לקערה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הצ’יפס והבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

הערות:
לא לוותר על הטיגון של התפוחי אדמה.

11100 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת צ’יפס זהובה ויפה

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

תקשיבי הכנתי את זה לאורחים פעם ראשונה.
היה מהמם! עפו על זה. התענגו. תודה רבה.

מרי

הי ניקי, אני זקוקה לעזרתך לפסח… אני מחפשת שלושה מתכונים של תוספות ללא בשר או דגים לאנשים שלא אוכלים קטניות בפסח. אפשרי גם פשטידה (חוץ מהפשטידה הזו). אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי…

ליהיא

היי.. איך ניתן להפוך את הפשטידה לפרווה (אם בכלל)?

רבקה גוזלן

הי ניקי…אשמח להכין את הפשטידה הזאת אבל שאלה לי אלייך…אין לי צ’יפס קפוא…כמה זה קריטי?? ואם לא אז כמה תפוא לשים במקום??

שרית

תודה רבה על העזרה, ניקי

שרית

היי ניקי
איזו תבנית מתאימה לפשטידה שהיא לא שושנה סיליקון כמו אצלך?
פיירקס בינונית מזכוכית תתאים?
תודה
שרית

שלמה

שלום רב
קודם תודה על המתכונים המוצלחים שלכם שאני נעזר בהם כל הזמן .
ואים אפשר גם מתכוני קינוחים פרווה בכוסות אישיות לפסח
תודה ושבת שלום