


מאפינס תירס מהיר
היום אני בעניין ארוחת ערב, ביצים, גבינות, קצת ירקות נו טוב את זה אוכלים כל יום ואם היום לא בא לי ומתחשק היום להכין משהו אחר ? או כדברי הילדים “אמא אנחנו רוצים לאכול משהו אחר לא רגיל”
במקרה יש לי תירס במזווה + דימיון של אמא שעובד שעות נוספות והכנתי מאפינס תירס, דרך אגב בזמנו קראתי לזה פנקייק תירס.
8 מאפינס קטנים
מרכיבים:
160 ג’ תירס (כוס)
בצל בינוני
ביצה
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
2 כפות גדושות קמח
שליש כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לקצוץ את הבצל דק ולטגן עם שתי כפות שמן עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב עיסה אחידה.
3. למלא תבנית שקעים עד הסוף לאפות כ 25 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים.
19654 צפיות 14 צפיות היום
ניקי אחר הצהריים טובים
אפשר לשים קמח תופח ולוותר על אבקת אפייה
לגבי מאפינס תירס האם אפשר תירס שהוא מבושל כבר? וזה אמור לצאת עבה?
היי ניקי
רציתי לשאול אם במאפינס תירס אפשר להשים מים במקום חלב
היי
האם אפשר.להקפיא את זה או לשמור במקרר למשהו כמו 20 שעות?תודה