יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות

פיצה על בגט

18 מאי 2014
(Visited 2,402 times, 1 visits today)

פיצה על בגט

כל פעם כשמארחים ילדים צריך לשבור את הראש מה להכין, למה לשבור את הראש ? מה רע בדברים הפשוטים שבחיים ? ילדים לא צריכים משהו מסובך הם רק רוצים שיהיה טעים.  הנה משהו טעים בכלום עבודה.

מרכיבים:

בגט מאורך

רוטב עגבניות:
רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
שליש כפית סוכר
מלח

פטריות
תירס
בצל
עגבניות
זיתים
גבינה צהובה מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. להקפיא את הבגט לחצי שעה, לפרוס לפרוסות.

2. לערבב את מצרכי הרוטב למרוח על הפרוסות, להוסיף תוספות ולסיים עם הגבינה צהובה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות  להכניס את הפרוסות ל 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.

 

 

 

 

 

הרשם
עדכן
23 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי היקרה ! תודה ענקית על כל המתכונים שלך משתמשת בהם המון !!! רציתי לשאול אם אפשר להכין גם בלחמניות אצבע הרגילות?

מושלם, כל ילד שם לעצמו את התוספות איך שהוא רצה, ככה שכל אחד אכל בדיוק את מה שהכין, מפה לשם שני בגטים, שני מבוגרים ושני ילדים חיסלו הכל.

ניקי, תודה על המתכון , האם אפשר פיתה עירקית במקום בגט?

היי ניקי, ראשית כל את נפלאה, אני חורשת על האתר שלך וממליצה לכל המשבחים את מאכלי (שלקוחים רק ממך) שאלה לגבי הבגט, הוא נקנה בשישי, לא יהיה יבש בשבת? או שגם ככה הקפאה עושה זו? להקפיא ישר אחרי הקניה או חצי שעה לפני הגשה? תודה רבה

אחד המתכונים הכייי מסובכים שלך;) הילדים נהנו מהגיוון המרענן .

הי ניקי
אם אני אכין היום ואקפיא עד מחק בערב זה יהיה בסדר?
דרך אגב כדורי הזיתים יצאו אליפות !!! קלים להכנה וטעימים ברמות !!! אין עלייך!

היי ניקי 😉
רציתי לשאול איזה רוטב עגבניות?