שניצל תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס

שניצל תירס

אני בעד דברים שאפשר להכין בבית ואם אפשר להימנע מכל הקפואים יותר טוב מבחינתי, מצב עוד יותר טוב שאני מכינה בבית ואני יודעת כל מה שהכנסתי פנימה ועוד יוצא נהדר איזה כיף.
ככה נולד שניצל תירס משגע! אני לא אומרת שההכנה קלי קלות יש קצת עבודה לא נורא התוצאה הסופית שווה ביותר. שניצל תירס זהוב וקריספי.
אני לא עמדתי בפיתוי ואכלתי 🙂

6 שניצלים

מרכיבים:

320 ג’ תירס (שימורים) (2 כוסות)
בצל
3 כפות שמן
ביצה
2 כפות מים
כף קטשופ
140 ג’ קמח (כוס)
פלפל שחור
כפית מלח

כוס פירורי לחם
כפית קמח
ביצה טרופה

הכנות:

1. לגרוס במעבד מזון כוס תירס (אחת) ולהעביר לקערה.

2. לחמם מחבת עם השמן, לקצוץ את הבצל דק לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה ולצרף לתירס הגרוס, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. להכין קורצן עגול קוטר 8 ס”מ להכין משטח עם שקית ניילון להניח את הקורצן ולמלא אותו בעיסת התירס, מי ששוקל העיסה במשקל 100 ג’, להוציא בעדינות את הקורצן ולהכין את השאר.

4. להקפיא לשעה, לערבב פירורי לחם וכפית קמח, להבריש את השניצל בעדינות עם ביצה לצפות עם הפירורי לחם מכל הכיוונים (לא נורא אם הצורה לא נראית טוב / קצת מתפרק) לדחוס שוב לקורצן להרים בעדינות, נראה טוב נכון ?

5. להקפיא ל 40 דקות, אפשר בשלב הזה להקפיא ולהפשיר כשעה לפני שרוצים לטגן.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*7. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן (לא להוסיף הכל בבת אחת קצת מידי פעם לפי הצורך) לטגן את השניצלים עד שהם מזהיבים ולהפוך בעדינות עם תרבד ולטגן עד שמזהיב.
אני ממליצה לטגן כשתי דקות מכל צד, השניצל מזהיב להעביר לתבנית עם נייר אפייה לאפות כ 20 דקות אין צורך להפוך או להוסיף שמן. אי אפשר לטגן בלבד השניצל עבה מידי.

Corn Schnitzel

כדאי לדעת ש…
בעבר הייתי מקפיאה את העיסה ואז היה יותר קל לעבוד, קיצרתי דרך ואני מכינה את השניצלים קודם לפי מה שרשמתי במתכון, הוספתי בצל.
זה לא הרבה 6 יחידות ואני ממליצה להכפיל כמויות, מכפילים את הכל זה יוצא קצת פחות משקית קפואים, הביצה להברשה מספיקה לכמות כפולה.
תירס קפוא הולך תפשירו לפני השימוש, קופסת שימורי תירס 550 ג’ מתאימה כאן ואז אפשר לקחת 2 כפות מהנוזלים של התירס במקום להשתמש במים.
תעבדו עם ידיים רטובות העיסה לא נוחה לעבודה.

62157 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס

שניצל תירסשניצל תירס

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “תודה לך על מתכונים מושלמים אחד אחד! בזכותך אמא כמוני שלא יודעת לבשל יכולה להאכיל את הילדים אוכל ביתי
השניצל יצא מדהים, יותר טעים מטבעול, הילדים והבעל טרפו!
אני חייבת להודות שהתעצלתי ופשוט ערבבתי את כל החומרים בלי לטחון חלק טיגנתי וחלק אפיתי ואין הבדל בטעם בשני המקרים יצא פשוט טעים!”

נטלי : “מתכון מעולה גם בעלי לא הפסיק לזלול.”

איריס : “היי ניקי, השניצלים שלך נחלו הצלחה כבירה!!!!! תודה רבה!!!”

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליביה

ניקי יקרה,
הבן שלי אכלן בעייתי אמר לי שטעים לו (משפט לא שכיח בעליל) אז תודה רבה רבה רבה (-: שימחת אותו ואותי המתכון מצויין

רעות

ניקי, שאפו על מתכון מדהים!!! ללקק את האצבעות 🙂

בתיה

ניקי את אלופה!! אני לא גרה בישראל וזה אחד הדברים שאני מתגעגעת ואוהבת בטירוף!אחרי שהכנתי את זה אין לי למה להתגעגע… יצא הרבה יותר טוב מהמקור זה בטוח! תודה!

ליאור

השניצל לא כמו המקור אלא הרבה יותר טעים!
תודה על מתכון פשוט וכל כך כל כך טעים.. מהיום אני כבר לא קונה מוכן אלא רק מכינה בבית.. רק בזכותך!

oritcan

שלום ניקי, רציתי לומר תודה . בני הביקורתי מאוד בכל מה שקשור לאוכל,מאוד נהנה מהמתכון . תודה על העדכונים והגיוונים, אשרייך.
בהרבה בתים בישראל מברכים אותך.

טלטול

היי ניקי… נראה מדהים!! לטבעונים – מה אפשר לשים במקום ביצה…?

מושקי

איזה מתכון…..ניקי.. אין מילים!!! נראה מהמם..
איזה כיף!!! יותר אני לא צריכה לסחוב שניצלים מהארץ.. אפשר להכין בבית לבד..
תודה רבה רבה!!

אין עליך.. יצירתית

1 2 3 6