שניצל תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל תירס

שניצל תירס

אני בעד דברים שאפשר להכין בבית ואם אפשר להימנע מכל הקפואים יותר טוב מבחינתי, מצב עוד יותר טוב שאני מכינה בבית ואני יודעת כל מה שהכנסתי פנימה ועוד יוצא נהדר איזה כיף.
ככה נולד שניצל תירס משגע! אני לא אומרת שההכנה קלי קלות יש קצת עבודה לא נורא התוצאה הסופית שווה ביותר. שניצל תירס זהוב וקריספי.
אני לא עמדתי בפיתוי ואכלתי 🙂

6 שניצלים

מרכיבים:

320 ג’ תירס (שימורים) (2 כוסות)
בצל
3 כפות שמן
ביצה
2 כפות מים
כף קטשופ
140 ג’ קמח (כוס)
פלפל שחור
כפית מלח

כוס פירורי לחם
כפית קמח
ביצה טרופה

הכנות:

1. לגרוס במעבד מזון כוס תירס (אחת) ולהעביר לקערה.

2. לחמם מחבת עם השמן, לקצוץ את הבצל דק לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה ולצרף לתירס הגרוס, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. להכין קורצן עגול קוטר 8 ס”מ להכין משטח עם שקית ניילון להניח את הקורצן ולמלא אותו בעיסת התירס, מי ששוקל העיסה במשקל 100 ג’, להוציא בעדינות את הקורצן ולהכין את השאר.

4. להקפיא לשעה, לערבב פירורי לחם וכפית קמח, להבריש את השניצל בעדינות עם ביצה לצפות עם הפירורי לחם מכל הכיוונים (לא נורא אם הצורה לא נראית טוב / קצת מתפרק) לדחוס שוב לקורצן להרים בעדינות, נראה טוב נכון ?

5. להקפיא ל 40 דקות, אפשר בשלב הזה להקפיא ולהפשיר כשעה לפני שרוצים לטגן.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*7. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן (לא להוסיף הכל בבת אחת קצת מידי פעם לפי הצורך) לטגן את השניצלים עד שהם מזהיבים ולהפוך בעדינות עם תרבד ולטגן עד שמזהיב.
אני ממליצה לטגן כשתי דקות מכל צד, השניצל מזהיב להעביר לתבנית עם נייר אפייה לאפות כ 20 דקות אין צורך להפוך או להוסיף שמן. אי אפשר לטגן בלבד השניצל עבה מידי.

Corn Schnitzel

כדאי לדעת ש…
בעבר הייתי מקפיאה את העיסה ואז היה יותר קל לעבוד, קיצרתי דרך ואני מכינה את השניצלים קודם לפי מה שרשמתי במתכון, הוספתי בצל.
זה לא הרבה 6 יחידות ואני ממליצה להכפיל כמויות, מכפילים את הכל זה יוצא קצת פחות משקית קפואים, הביצה להברשה מספיקה לכמות כפולה.
תירס קפוא הולך תפשירו לפני השימוש, קופסת שימורי תירס 550 ג’ מתאימה כאן ואז אפשר לקחת 2 כפות מהנוזלים של התירס במקום להשתמש במים.
תעבדו עם ידיים רטובות העיסה לא נוחה לעבודה.

65512 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל תירס

שניצל תירסשניצל תירס

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “תודה לך על מתכונים מושלמים אחד אחד! בזכותך אמא כמוני שלא יודעת לבשל יכולה להאכיל את הילדים אוכל ביתי
השניצל יצא מדהים, יותר טעים מטבעול, הילדים והבעל טרפו!
אני חייבת להודות שהתעצלתי ופשוט ערבבתי את כל החומרים בלי לטחון חלק טיגנתי וחלק אפיתי ואין הבדל בטעם בשני המקרים יצא פשוט טעים!”

נטלי : “מתכון מעולה גם בעלי לא הפסיק לזלול.”

איריס : “היי ניקי, השניצלים שלך נחלו הצלחה כבירה!!!!! תודה רבה!!!”

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

טעים טעים טעים!! כאחת שמכורה לשניצל הקנוי אבל כבר לא מרבה לקנות אותו (גם לא בריא ושלא נדבר על המחיר) השניצל הזה פשוט טעיםםם… וכבר ניסיתי מלא מתכונים כושלים לשניצל תירס. אז תודה! 🙂

עינב

הי ניקי, כרגיל, מתכון טעים ביותר!!, תודה רבה!!

נירה

מתכון מעולה!! תודה ניקי!!

דסי

מתכון מעולה!!!
מקוצר הזמן לא הקפאתי ולא ציפיתי בפירורי לחם, פשוט טיגנתי כמו לביבות ויצא פצצה!
(הוספתי גם בצל מטוגן)

תודה ניקי.

עדי הילה

שלום ניקי,
מצטרפת לשורת המחמאות!
את פשוט עדירה, הילדים התמוגגו מה שניצלים.
תודה רבה!

ענבר

תודה רבה לך אני לא האמנתי שאני אצליח אני לא בשלנית טובה
ויצא לי ממש טעים , אני גרה בארה״ב ולא מצאתי שניצל תירס באף חנות
ועכשיו אני יודעת איך מכינים איזה כיףףףףף
שוב תודה וישר כוח

תהילה

כיוון שיותר מידי זמן לא הייתי בקניות, כבר לא נשארו לי הרבה דברים בבית וממש רציתי להכין לנסיך (3.5) והנסיכה (9 חוד’) שלי משהו טעים ואז נתקלתי במתכון שלך והוא פשוט היה הצלחה! ואפילו אני שלא אוהבת תירס לא התאפקתי וגנבתי אחד… אין עליך!!!