ספגטי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי עם זיתים

כפי שידוע במזג אוויר חם לא מתחשק להיות הרבה זמן במטבח או לבשל דברים כבדים, דברים קלים מאוד מתבקשים ואם אפשר שיהיו מוכנים במהירות.
למקרים כאלה פסטה היא דבר מעולה להחזיק במזווה אפשר להכין איתה המון דברים, טעימה משביעה והילדים בדרך כלל אוהבים מאוד. אז הפעם הלכתי על פסטה ונתתי טיפ בסוף איך לקבל פסטה עם צבע וטעם עוד יותר טוב, הוספתי זיתים וזה מושלם.

3 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
קופסת טבעות זיתים
כוס מים
כף פפריקה מתוקה
כף רסק
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כ 10 – 15 דקות כל פעם ולסנן.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות ובינתיים במחבת חמה לשים 5 כפות שמן ואת שאר המצרכים לבשל כדקה שתיים תוך כדי עירבוב להוסיף את הזיתים לבשל  כ 5 דקות.

3. להוסיף את הספגטי לבשל כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש. (טיפ) להמתין כ 5 – 6 דקות לערבב מידי פעם הרוטב נספג הספגטי מקבל צבע יפה וזה יותר טעים.

5673 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי עם זיתים

ספגטי עם זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

טל: “איזה כיף ! תוספת חמה לארוחת ערב טעימה וקלה להכנה.
הילדים ליקקו את האצבעות אפילו זה שלא אוהב פסטה עם רוטב טרף את הפסטה הזו!
כל מתכון שלך הצלחה (:
תודה ניקי על אינסוף רעיונות מקוריים וקלים לארוחות טעימות”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

רוטב צ’ילי חריף מתאים במקום צ’לי מתוק? כי אין לי מתוק

ירדן

היי ניקי. מה ניתן להשים במקום צ’ילי מתוק? חסר לי

תודה ירדן

נתי

מה קרה לא רואים את רשימת המצרכים במתכונים?

1 3 4 5