קציצות דגים ברוטב
דגים הם פתרון נפלא למי שלא אוהב בשר או לא מתחשק להכין בשר, שימו לב מתי שאוכלים דגים ההרגשה בבטן יותר קלה ונעימה ואתם יודעים מה לא חייבים לאכול בשר יום יום. בא לי קציצות דג כאלה רכות שמתפרקות תוך הרוטב והילדים מאוד נהנים. מכינים יום מראש תוספת ליד ויש ארוחת צהריים קלילה.
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג. לקרר כחצי שעה.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף קמח ולערבב עד שהקמח נמס. להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות, להנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.