קציצות דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים ברוטב

דגים הם פתרון נפלא למי שלא אוהב בשר או לא מתחשק להכין בשר, שימו לב מתי שאוכלים דגים ההרגשה בבטן יותר קלה ונעימה ואתם יודעים מה לא חייבים לאכול בשר יום יום. בא לי קציצות דג כאלה רכות שמתפרקות תוך הרוטב והילדים מאוד נהנים. מכינים יום מראש תוספת ליד ויש ארוחת צהריים קלילה.

מרכיבים:

400 ג’ פילה דג טחון טרי ללא עצמות
ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
גזר מגורד
פלפל לבן
כפית מלח

הרוטב:
בצל קצוץ
כוס וחצי מים
כף פפריקה
כפית קמח
1/3 כפית כורכום
1/3 כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג. לקרר כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף קמח ולערבב עד שהקמח נמס. להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות, להנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

13123 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים ברוטב

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
קארין

היי ניקי,
קודם כל תודה רבה על המתכונים, מתי תהיה אפליקציה לאייפון? אין יום שאני לא מכינה מהאתר שלך. הצלת הרבה אימהות בארה”ב בעיקר כשסבתא לא כאן 🙂
בקשר לדג.. קשה להשיג כאן דג טחון, הם לא מכירים את זה..
יש לך אולי הצעות איך לטחון? אני קונה פילה סלמון ופילה טלפיה (שזה כמו מושט לדעתי) ואין לי מטחנת בשר.. עדיין…

ורד

היי ניקי תוכלי להגיד לי כמה קציצות יוצא בערך?

איריס

היי ניקי
האם אפשר להשתמש בדג סול ?

מלי כהן

היי ניקי..
תגידי.. לא שמים רסק עגבניות?

מאשה

הי ניקי, אני מפשירה עכשיו תערובת דגים טחונים, ראיתי שאת לא ממליצה להשתמש בקפוא ובכל זאת אולי יש דרך לסחוט את התערובת ? או מה מומלץ להכין ממנה?

טל

היי ניקי,
מה שלומך? רציתי לדעת ניתן לעשות את הקציצות הללו מטונה של שימורים?

ענת

היי ניקי
אף פעם לא הכנתי דג… נראה לי אחלה מתכון להתחיל ממנו. רק כמה שאלות טכניות:
בסופר מבקשים לטחון את הדג?
באיזה דג להשתמש (רצוי כזה שאין לו ריח וטעם דומיננטי של דגים…)
תודה!