קציצות דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים ברוטב

דגים הם פתרון נפלא למי שלא אוהב בשר או לא מתחשק להכין בשר, שימו לב מתי שאוכלים דגים ההרגשה בבטן יותר קלה ונעימה ואתם יודעים מה לא חייבים לאכול בשר יום יום. בא לי קציצות דג כאלה רכות שמתפרקות תוך הרוטב והילדים מאוד נהנים. מכינים יום מראש תוספת ליד ויש ארוחת צהריים קלילה.

מרכיבים:

400 ג’ פילה דג טחון טרי ללא עצמות
ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
גזר מגורד
פלפל לבן
כפית מלח

הרוטב:
בצל קצוץ
כוס וחצי מים
כף פפריקה
כפית קמח
1/3 כפית כורכום
1/3 כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג. לקרר כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף קמח ולערבב עד שהקמח נמס. להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות, להנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

13797 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים ברוטב

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
חלי

היי ניקי,
יש לי שקית של דג הנסיכה קפוא בפריזר כבר הרבה זמן, האם המתכון הזה מתאים? אם לא יש לך אולי מתכון אחר שיכול להתאים לילדים מבלי שיכלול טיגון?

עינת

היי

האם פירורי הלחם הכרחיים או ניתן לוותר?
והאם אפשרי לוותר על הפלפל הלבן?
והאם מתאים פה קמח כוסמין או אולי קמח עדשים?

עינת

היי ניקי

מה ניתן לשים במקום הביצה ?

ליאת זיו

האם ניתן להשתמש בדג בקלה?

רחלי

שבוע טוב,
האם אפשר להכין גם מקרפיון טחון?
תודה ענקית על המתכונים המוצלחים שאין אצלינו מישהו שלא אוהב כולל הילדים!

יסמין

בה
ניקי האלופה, תודה על האתר המקסים והשימושי, האם אפשר
להחליף את הפרורי לחם בקציצות בקמח מלא ,
אם כן , מה היחס?

גרסיאלה

ניקי ש לום! בדג הזהלא צריך רסק עגבניות? לפי התמונה ניראה שכן