מתכון להמבורגר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

הגיע הזמן למתכון טוב של המבורגר באתר ואני מאוד שמחה לפרגן לילדים שלי שמאוד אוהבים. לא קשה להכין בבית להיפך זה קל ואת יודעת מה הכנסת בפנים יוצא טעים טעים והילדים מאושרים.

12 המבורגרים

מרכיבים:

לחמניות המבורגר
500 ג’ בשר צלעות עגל טרי
2 – 3 כפות שמן
כף קטשופ
2 כפות שומן אווז קצוץ דק (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

קטשופ
מיונז
עלי חסה
חמוצים
צ’יפס

הכנות:

1. ללוש את הבשר שמן, קטשופ, אווז ומלח פלפל במשך כמה דקות לישה נמרצת ללוש היטב.

2. ליצור קציצות רחבות / קטנות ושטוחות, שתי אפשרויות לאפות בתנור על נייר אפייה משומן כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני. או לטגן.

3. לפני ההכנה לקלות את חצאי הלחמניה על מחבת חמה ויבשה, לערבב קטשופ ומיונז ולמרוח על הלחמניה מעל להניח עלה חסה / בייבי, לחתוך את העגבנייה לחצי ולפרוס דק לשים על החסה, לחתוך את החמוצים למקלות קטנים ולהניח ליד העגבנייה מעל להניח את ההמבורגר מעל לשים עוד עגבנייה ולסגור עם הלחמניה.

4. להדק את שני חצאי הלחמניה ולתת ביס. להגיש עם קטשופ, אלף האיים, צ’יפס

טיפ:
להשתמש רק בבשר טרי, אם יש הכרות טובה עם הקצב תבקשו ממנו לא לשטוף את הבשר טחינה אחת בלבד ולישה טובה ונמרצת לפחות כמה דקות.

13804 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

 

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : “אין עלייך בזכותך בעלי מברך אותי כול יום
מתכון מושלם וטעיםםםם מאודדדד ופשוטט”

סינטיה : “מתכון מעולה!!! הכפלתי כמויות והכל חוסל…
כמה פשוט – ככה טעים!”

דבי : “יצא מעולה!
הכנתי למבוגרים שבינינו ספייסי מיונז, טבעות בצל סגול דקות, פלחי עגבניה
וטבלתי את הלחמניות הפתוחות בשומן של הבשר במחבת. יצא דליקטס!”

132
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי. אפשר להקפיא? ואם כן, אז לפני או אחרי הצלייה?
תודה, מיכל

אריאלה

היי ניקי, איך קונים שומן אווז? קפוא? מהקצב? תודה מראש!

nili

ניקי יקרה, מה שלומך?
המתכון הזה מאוד אהוב אצלנו. רציתי להכין לילדים להיום אבל יש לי רק חצי קילו ואני צריכה קילו (שמתחסל תמיד בלי להשאיר עקבות). שייך להוסיף חצי קילו עוף טחון לעיסה, או לא מתאים?

סימה

שלום ניקי נראה מעולה בטוחה שגם טעים ביותר!
שאלה קצת מוזרה, למה לא לשטוף את הבשר?
ושמעתי פעם שטוחנים פעמיים את הבשר הוא יוצא יותר רך…?

גל

היי ניקי,
איפה קונים רינגים כאלה?

דבי

יצא מעולה!
הכנתי למבוגרים שבינינו ספייסי מיונז, טבעות בצל סגול דקות, פלחי עגבניה
וטבלתי את הלחמניות הפתוחות בשומן של הבשר במחבת. יצא דליקטס!

נעמה ורדיאל

היי ניקי,
1. האם הלישה היא ידנית?
2. מה גדול הרינג בו השתמשת?
3. האם יש לך מתכון ללחמניות?

תודה, נעמה.

1 7 8 9