יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

מתכון להמבורגר

25 יוני 2014
(Visited 49,650 times, 50 visits today)
מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

הגיע הזמן למתכון טוב של המבורגר באתר ואני מאוד שמחה לפרגן לילדים שלי שמאוד אוהבים. לא קשה להכין בבית להיפך זה קל ואת יודעת מה הכנסת בפנים יוצא טעים טעים והילדים מאושרים.

12 המבורגרים

מרכיבים:

לחמניות המבורגר
500 ג' בשר צלעות עגל טרי
2 – 3 כפות שמן
כף קטשופ
2 כפות שומן אווז קצוץ דק (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

קטשופ
מיונז
עלי חסה
חמוצים
צ'יפס

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. ללוש את הבשר שמן, קטשופ, אווז ומלח פלפל במשך כמה דקות לישה נמרצת ללוש היטב.

2. ליצור קציצות רחבות / קטנות ושטוחות, שתי אפשרויות לאפות בתנור על נייר אפייה משומן כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני. או לטגן.

3. לפני ההכנה לקלות את חצאי הלחמניה על מחבת חמה ויבשה, לערבב קטשופ ומיונז ולמרוח על הלחמניה מעל להניח עלה חסה / בייבי, לחתוך את העגבנייה לחצי ולפרוס דק לשים על החסה, לחתוך את החמוצים למקלות קטנים ולהניח ליד העגבנייה מעל להניח את ההמבורגר מעל לשים עוד עגבנייה ולסגור עם הלחמניה.

4. להדק את שני חצאי הלחמניה ולתת ביס. להגיש עם קטשופ, אלף האיים, צ'יפס

טיפ:
להשתמש רק בבשר טרי, אם יש הכרות טובה עם הקצב תבקשו ממנו לא לשטוף את הבשר טחינה אחת בלבד ולישה טובה ונמרצת לפחות כמה דקות.

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

 

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : "אין עלייך בזכותך בעלי מברך אותי כול יום
מתכון מושלם וטעיםםםם מאודדדד ופשוטט"

סינטיה : "מתכון מעולה!!! הכפלתי כמויות והכל חוסל…
כמה פשוט – ככה טעים!"

דבי : "יצא מעולה!
הכנתי למבוגרים שבינינו ספייסי מיונז, טבעות בצל סגול דקות, פלחי עגבניה
וטבלתי את הלחמניות הפתוחות בשומן של הבשר במחבת. יצא דליקטס!"

הרשם
עדכן
191 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי אולי תוסיפי למתכון עצמו מענה לשאלות שחוזרות על עצמן? ברור שאת לא יכולה לעמוד בקצב ולהגיב לכולן והכל בסדר. פשוט לדעתי כדאי להוסיף למתכון תשובות. באיזה רינג להשתמש? ל לא רוצה שומן אווז . נשמע לי דוחה. כל מה שקשור באווז עושה לי קונוטציה של פיטום אווזים ותלישת נוצות אווז חי וכל מיני דברים מגעילים. מה אפשר לשים במקום או אפשר לא לשים כלום? חובה מבשר צלעות? אי אפשר לקנות בקר טחון רגיל ? (לא מתועש מעובד מהמקפיאים עם סויה ואוזניים של חמור, אבל רגיל) כדי שלא יתייבש, עדיף בתנור או במחבת? אם במחבת, צריך הרבה שמן? יש לי… קרא עוד »

היי ניקי כמה שמן לטיגון וכמה זמן לטגן?

ניקי שלום.
מה לגבי בישול על פלנצ'ה?
מתאים או יתפרק?
לא יוצא יבש בתנור?
תודה מראש!

כל התערובת נדבקה בזמן הלישה ובזמן העשיה התפרקה ושמתי שמן על מחבת מצוין.
מוזר, שלא מוסיפים כלום חוץ מי מלח פלפל ושמן.

היי ניקי מה נשמע?
הההמבורגרים התפרקו לי על המחבת.. מה לדעתך הסיבה?
תודה רבה

בשר שריר זרוע מתאים ( מספר8)

הי. אפשר להוסיף ליה במקום שומן האווז?