מתכון להמבורגר
הגיע הזמן למתכון טוב של המבורגר באתר ואני מאוד שמחה לפרגן לילדים שלי שמאוד אוהבים. לא קשה להכין בבית להיפך זה קל ואת יודעת מה הכנסת בפנים יוצא טעים טעים והילדים מאושרים.
12 המבורגרים
הכנות:
1. ללוש את הבשר שמן, קטשופ, אווז ומלח פלפל במשך כמה דקות לישה נמרצת ללוש היטב.
2. ליצור קציצות רחבות / קטנות ושטוחות, שתי אפשרויות לאפות בתנור על נייר אפייה משומן כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני. או לטגן.
3. לפני ההכנה לקלות את חצאי הלחמניה על מחבת חמה ויבשה, לערבב קטשופ ומיונז ולמרוח על הלחמניה מעל להניח עלה חסה / בייבי, לחתוך את העגבנייה לחצי ולפרוס דק לשים על החסה, לחתוך את החמוצים למקלות קטנים ולהניח ליד העגבנייה מעל להניח את ההמבורגר מעל לשים עוד עגבנייה ולסגור עם הלחמניה.
4. להדק את שני חצאי הלחמניה ולתת ביס. להגיש עם קטשופ, אלף האיים, צ'יפס
טיפ:
להשתמש רק בבשר טרי, אם יש הכרות טובה עם הקצב תבקשו ממנו לא לשטוף את הבשר טחינה אחת בלבד ולישה טובה ונמרצת לפחות כמה דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
חנה : "אין עלייך בזכותך בעלי מברך אותי כול יום
מתכון מושלם וטעיםםםם מאודדדד ופשוטט"
סינטיה : "מתכון מעולה!!! הכפלתי כמויות והכל חוסל…
כמה פשוט – ככה טעים!"
דבי : "יצא מעולה!
הכנתי למבוגרים שבינינו ספייסי מיונז, טבעות בצל סגול דקות, פלחי עגבניה
וטבלתי את הלחמניות הפתוחות בשומן של הבשר במחבת. יצא דליקטס!"