יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

מתכון להמבורגר

25 יוני 2014
(Visited 42,902 times, 14 visits today)
מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

הגיע הזמן למתכון טוב של המבורגר באתר ואני מאוד שמחה לפרגן לילדים שלי שמאוד אוהבים. לא קשה להכין בבית להיפך זה קל ואת יודעת מה הכנסת בפנים יוצא טעים טעים והילדים מאושרים.

12 המבורגרים

מרכיבים:

לחמניות המבורגר
500 ג’ בשר צלעות עגל טרי
2 – 3 כפות שמן
כף קטשופ
2 כפות שומן אווז קצוץ דק (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

קטשופ
מיונז
עלי חסה
חמוצים
צ’יפס

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. ללוש את הבשר שמן, קטשופ, אווז ומלח פלפל במשך כמה דקות לישה נמרצת ללוש היטב.

2. ליצור קציצות רחבות / קטנות ושטוחות, שתי אפשרויות לאפות בתנור על נייר אפייה משומן כ 20 דקות צד ראשון 10 דקות צד שני. או לטגן.

3. לפני ההכנה לקלות את חצאי הלחמניה על מחבת חמה ויבשה, לערבב קטשופ ומיונז ולמרוח על הלחמניה מעל להניח עלה חסה / בייבי, לחתוך את העגבנייה לחצי ולפרוס דק לשים על החסה, לחתוך את החמוצים למקלות קטנים ולהניח ליד העגבנייה מעל להניח את ההמבורגר מעל לשים עוד עגבנייה ולסגור עם הלחמניה.

4. להדק את שני חצאי הלחמניה ולתת ביס. להגיש עם קטשופ, אלף האיים, צ’יפס

טיפ:
להשתמש רק בבשר טרי, אם יש הכרות טובה עם הקצב תבקשו ממנו לא לשטוף את הבשר טחינה אחת בלבד ולישה טובה ונמרצת לפחות כמה דקות.

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגרמתכון להמבורגרמתכון להמבורגר

 

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : “אין עלייך בזכותך בעלי מברך אותי כול יום
מתכון מושלם וטעיםםםם מאודדדד ופשוטט”

סינטיה : “מתכון מעולה!!! הכפלתי כמויות והכל חוסל…
כמה פשוט – ככה טעים!”

דבי : “יצא מעולה!
הכנתי למבוגרים שבינינו ספייסי מיונז, טבעות בצל סגול דקות, פלחי עגבניה
וטבלתי את הלחמניות הפתוחות בשומן של הבשר במחבת. יצא דליקטס!”

הרשם
עדכן
190 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי כמה שמן לטיגון וכמה זמן לטגן?

ניקי שלום.
מה לגבי בישול על פלנצ’ה?
מתאים או יתפרק?
לא יוצא יבש בתנור?
תודה מראש!

כל התערובת נדבקה בזמן הלישה ובזמן העשיה התפרקה ושמתי שמן על מחבת מצוין.
מוזר, שלא מוסיפים כלום חוץ מי מלח פלפל ושמן.

היי ניקי מה נשמע?
הההמבורגרים התפרקו לי על המחבת.. מה לדעתך הסיבה?
תודה רבה

בשר שריר זרוע מתאים ( מספר8)

הי. אפשר להוסיף ליה במקום שומן האווז?

השמן לתוך התערובת ?