חזה עוף ב 10 דקות הכנה
זה כנראה המתכון הכי קל לחזה עוף שהכנתי יש מתכונים שחקוקים לי בזיכרון מרוב שהם טובים ואני מכינה אותם כל הזמן, תכירו את החזה עוף שאני הכי אוהבת להכין לארוחת צהריים כל כך פשוט וכל כך טעים.
אני מראש מכינה לי את הכמות הרצויה בהקפאה כל מה שנותר להפשיר לתבל ולטגן נגיד 15 דקות ומשם לצלחת, בזמן הזה אפשר להכין פתיתים או לטגן תפוח אדמה, לא לשכוח ירקות חתוכים בתאבון אביבי.
4 מנות
מרכיבים:
600 – 700 ג' חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
4 – 5 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
כף סילאן
הכנות:
1. לערבב שמן ותבלינים להוסיף את נתחי החזה לערבב טוב שהכל יצופה עם המרינדה במידה ויש זמן להשרות 30 דקות.
2. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות לטגן את נתחי החזה כ 2 – 3 דקות מכל צד ולהוריד מהאש.
מעדיפים טיפת מתיקות ? תוסיפו כף סילאן בסעיף 1.
גולשים מכינים וממליצים:
גנית: "מתכון פנטסטי ! כל כך קל להכנה וכל כך טעים, ממליצה בחום!!!תודה רבה וסוף שבוע טוב לך ולמשפחתך"
תמר : "מתכון נפלא! כולנו אכלנו וליקקנו את האצבעות 🙂 תודה רבה!|"