יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

חזה עוף מהיר

18 יוני 2014
(Visited 16,333 times, 2 visits today)
חזה עוף מהיר

חזה עוף מהיר

אני אוהבת מתכונים מהירים ואין כמו חזה עוף כשצריכים להכין ארוחת צהריים לילדים, מינימום זמן על האש בלי טרחה מיוחדת כמה דקות וזה מוגש לצלחת ואם תוסיפו ליד תפוחי אדמה לילדים יש יופי של ארוחת צהריים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף חתוך לרצועות קטנות
4 – 5 כפות שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לשים את החזה עוף בקערה להוסיף תבלינים ושמן לערבב, להשרות 30 דקות.

*2. במחבת חמה להקפיץ את החזה כמה דקות לבדוק טעמים ולהעביר לצלחת הגשה.

בתמונות יש סלט חצילים רומני ו עגבניות מיובשות.

גולשים מכינים וממליצים:

גנית: “מתכון פנטסטי ! כל כך קל להכנה וכל כך טעים, ממליצה בחום!!!תודה רבה וסוף שבוע טוב לך ולמשפחתך”

תמר : “מתכון נפלא! כולנו אכלנו וליקקנו את האצבעות 🙂 תודה רבה!|”

הרשם
עדכן
133 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נשאר לי קצת חזה עוף במקרר אז אמרתי ננסה יצא טעים!!!

היי ניקי יש לי בערך קילו חזה עוף משהו בתבלון משתנה מבחינת כמויות?

מתכון קל ומהיר. הורדתי קצת שמן ואבקת מרק, במקום זה שמתי בצל וכוסבורה. יצא מעדן!

למה דווקא שמן זית?
שמן קנולה אומנם פחות בריא אבל הרבה יותר טעים

היי ניקי,
1. כשמכינים את המישרה של החזה עוף עם התבלינים כמה שמן לשים?
2. לאחר חצי שעה שהחזה עוף במישרה, האם אני צריך להוסיף עוד שמן למחבת בשביל הטיגון או שהשמן שיש במישרה מספיק?

הי ניקי,
אין לי גריל עוף,במה אפשר להחליף?או שלא קריטי לשים?

היי ניקי יקרה! ממשיכים להתענג על המתכונים הנפלאים שלך. אני מכינה המנה עם פילה עוף חתוך לרצועות. האירוח מחר בצהריים. האם אפשר להכין כבר היום ומחר ״להחיות״ את המנה מחדש בהקפצה זריזה מחודשת לפני ההגשה? תודה!