כנפיים עם אפונה וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כנפיים עם אפונה וגזר

כנפיים עם אפונה וגזר

יום ראשון הגיע למי שנשאר אוכל משבת מסודר אבל למי שלא נשאר מה מכין ? כנפיים החלק הכי רך של העוף מתאים לילדים מבשלים אותן ברוטב טוב, תכינו את החלה כי חובה לטבול ברוטב בסיום הארוחה ואם לא אמרתי זה טעים!

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
בצל גדול קצוץ
10 פרחי כרובית קטנים מבושלים למחצה (לא חובה)
כוס וחצי אפונה וגזר
כוס וחצי מים
כף רסק
קצת סוכר
כף פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסיר חם עם שמן לטגן את הבצל מעל לשים את הכנפיים, מעל לשים את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית כ 40 דקות.

.2. להוסיף את האפונה גזר והכרובית + חצי כוס מים לבשל עוד כ 15 דקות.

9250 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כנפיים עם אפונה וגזרכנפיים עם אפונה וגזר

29
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה

היי ניקי, מתה על המתכונים שלך.
כל החופש בישלתי למשפחה מהאתר שלך והכל יצא מעולה.
1. צריך במתכון הזה קודם להרתיח ואח”כ לבשל או שמיד לבשל 40 דקות?
2. המים אמורים לכסות את הכנפיים? הכמות שרשמת לא מכסה אותן אז הוספתי, זה בסדר?
תודה מראש 🙁

ורד

הי ניקי, עשיתי טעות ושמתי את כל המצרכים כמו שכתוב בסעיף 1 :/
כולל האפונה והגזר…
אין מה לעשות עכשיו, נכון?

רחל בר

איפה קונים כנפיים נקיות. בטח אצל איטליז לא? וכמה זה עולה לבקש שהוא ינקה אותן?

רחל בר

הי ניקי. קניתי כנפים בסופר. בעלי אומר שצריך לנקותם. לשרוף נוצות
מה עושים?

אתי יהלום

לדעתי צריך לבשל יותר זמן ממה שכתוב אחרת הבשר לא יוצא מבושל מספיק.

עדי

אפונה וגזר מקופסת שימורים? מוקפאים
?

מירב

היי ניקי, כתבת במתכון פעמיים פפריקה, פעם כף ופעם חצי כפית??? שיהיה לך שבוע טוב. אין כמו לפתוח את השבוע עם מתכונים חדשים של ניקי 🙂