ספגטי בולונז הודו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ’יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג’ שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג’ פטוצ’יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את השר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.

2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.

13713 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

IMG_0041

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרגלית

יש לי בשר בקר זה טוב?
ראיתי בתגובות שרשמת שעדיף בשר בקר אבל במתכון רשום הודו וזה נחשב עוף לא?

סוזן

בתמונה זה יצא לך אדום, בלי רסק..
ולי זה יצא ממש חיוור ולבןן