ספגטי בולונז הודו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ’יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג’ שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג’ פטוצ’יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את השר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.

2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.

6240 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

IMG_0041

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
נתי

הי ניקי. תודה רבה!

אפשר לשים במקום שווארמה בשר הודו טחון?
ואם אני רוצה להכין שקית שלמה של פסטה (500 גרם) צריך להכפיל כמויות?

שרתי

איזה טעייםם!!
חשבתי שללא עגבניות יהיה חסר משהו אבל לא חסר כלום! טעם מיוחד וערב לחיך.. הילדים חיסלו הכל..
תודה!

חיה

שלום ניקי, האם ניתן להוסיף לרוטב עגבניות או שזה לא ישתלב טוב?

שרה

האם זה משנה אם היין מתוק/ יבש/ חצי יבש?
במידה ואין יין ניתן לוותר?
תודה רבה 🙂

בתיה

שלום ניקי,
תודה רבה על המתכון!
האם זה יכול ללכת גם עם עוף טחון? זה מה שיש בבית….
ובאופן כללי במתכונים וגם פה – האם אפשר סילאן במקום דבש?
תודה!

שמחה

שלום ניקי,מזה זמן רב שאני משתמשת/נעזרת במתכונים שלך ורציתי רק להודות לך על האיכות הטעמים והתגובות ואת בסבלנות עונה לכל אחת
ישר כח גדול והמשך עשיה טעימה ואיכותית
בברכה שמחה

דבורי

יצא מעולה בניתי על שאריות לא נשאר פרור.
את פשוט אלופה.
רק רציתי לומר תודה!