ספגטי בולונז הודו
יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ'יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.
5 מנות
מרכיבים:
בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג' שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג' פטוצ'יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.
2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.
3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.