ספגטי בולונז הודו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ’יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג’ שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג’ פטוצ’יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את השר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.

2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.

17631 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

תודה ניקי.
מה זה פוטוצ’יני? והאם אפשר לוותר עליו אם לא אשיג?

לריסה

ניקי שלום,
האם אפשר לוותר על היין, או להחליף אותו במשהו אחר ?
תודה

גליה

הי ניקי, תגידי כל ספגטי יתאים כאן? גם הארוכים הדקים?

נועה

היי ניקי

האם אפשר להכין בלי דבש? בדיוק נגמר לי. אולי סילאן במקום?

תודה מראש,

ורד

אפשר לוותר? נראה לי מוזר

עדי

הי ניקי, תודה על האתר, הוא ספר המתכונים הכי משומש שלי
ולגבי המתכון הזה- אין לי גזר בבית.. מה יקרה אם אעשה בלעדיו?

ענבר

הי ניקי יקרה,
בלי עגבניות או רסק? ורק עשר דק בישול?
)אם כן איזה כיף.. אספיק להכין לצהריים..(
תודה רבה,
ענבר