ספגטי בולונז הודו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ’יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג’ שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג’ פטוצ’יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את השר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.

2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.

23173 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

יצא ממש טעים, תודה רבה!

הודיה

ניקי, אפשר לבשל את האטריות ברוטב של הקציצות? תודה!

שירה ש

היי,
נראה לך אפשר להקפיא את הרוטב?

לאנה

“ספגטי בולונז” זו המצאה אמריקאית או משהו ובולונז זה מאכל איטלקי הרי ואוכלים אותו עם פסטה גדולה ולא ספגטי כי הרוטב הוא כבד בשביל ספגטי….הפסטה המושלמת זה טליאטלה או פפרדלה כמו בתמונה…פטוצ’יני זה פסטה שטוחה צרה משהו כמו חצי ס”מ…

שפית אחת

תודה ניקי על האתר המדהים! התבשיל הבשרי יצא ממש נוזלי, זה בסדר???

קרן

היי ניקי אפשר עם עוף טחון ? ייצא טעים ?

דנה

היי, האם את פשר להקפיא (כמובן ללא הספגטי)?
תודה!