יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכונים טבעוניים תוספות

פתיתים אדומים

18 יוני 2012
(Visited 172,375 times, 74 visits today)
פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים, מחפשים תוספת לילדים לארוחת צהריים ? משהו קל בלי לשבור את הראש יותר מידי משביע טעים והילדים מאוד, אוהבים כמה דקות הכנה ולשולחן.

זמן הכנה: כ 20 דקות

3 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ דק דק
כוס פתיתים
3 כוסות מים
2 עגבניות קצוצות
כף רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף 2 כוסות מים רסק ותבלינים לבשל 15 דקות על אש בינונית.

2. להוסיף את הפתיתים וכוס מים נוספת, לכסות להנמיך את האש להשאיר פתח קטן 5 דקות ולהוריד מהאש.

הערות:
אפשר לטחון את הרוטב לפני הכנסת הפתיתים.
מומלץ להמתין כמה דקות לפני האכילה ולערבב מידי פעם.

פתיתים אדומיםפתיתים אדומים

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי היום את הפתיתים. יצא פשוט מעולה !!!! כל יום חמישי שזה יומי החופשי אני מכינה לילדים משהו מהמתכונים שלך. הכל פשוט מדהים…. תודה תודה על הרעיונות המדהימים

קרן : מעולה!!! נאמר כאן כבר הכל!! תבורכי

קרן : טעים טעים………מה שהיה בסיר נעלם …לא נשאר פירור …!

מיה ב : הכי טעים שיש!!

דנה : “מתכון קליל וטעים בטירוף!!
בכלום זמן ובכלום עבודה
ויש ארוחה מוכנה בזכותך
יש לנו חוויות מתקנות במטבח
אז תודה מכול השבעים ןהמאושרים פה שיהיה לך חג שמח”

 

מורן : “מושלם!!! הכנתי כמות כפולה לילדים וחברים שלהם… אי אפשר לתאר כמה מהר זה נגמר… תודה רבה אין כמוך :)”

תמר : “תודה רבה על עוד מתכון טעים , לא מפסיקה לאכול !!!
אין עליך ניקי כל המתכונים שלך מנצחים , כ”כ מעריצה אותך עשית לי את החיים במטבח להרבה יותר קלים ! מודה לך”

ספיר : “הפתיתים הכי טובים שאכלתי!! מנה קבועה אצלנו
תודה ניקי:))”

שם : צא מדהים..גם הילד שלא אוכל… אהב – אחרית הימים תודה

שם : יצא מעולה!!!!

בטי : “הכנתי…יצאתי לשיעור זומבה וכשחזרתי לא נשאר לי כלום…פשוט חוסל!!!”

הרשם
עדכן
456 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא לי מרק עם פתיתים קשים, מה עשיתי א בסדר? כוס פיתים אחת על 3 כוכוסת מים? והם מתבשלים רק 5 דקת?

היי ניקי יקרה. יש לי כוס מדידה 250 מל. לזה התכוונת?

צריך 3 כוסות מים רותחים או פושרים?

מתכון מושלם, טעים וקל להכנה. נתקלתי בו בתחילת הסגר הראשון ומאז מאוהבים בו בבית ומכינה רק אותו!

היי ניקי בוקר טוב ראיתי שרשמת שאם מכינים 2 כוסות פתיתים יש להוסיף כוס מים , ורציתי לשאול האם את הכוס הנוספת להוסיף כאשר מוספים את הפתיתים או בשלב הכנת הרוטב ?
תודה ויום נעים

היי ניקי,
הכנתי שתי כוסות פתיתים
וטעיתי בכמויות של המים. נוצר לי סוג של מרק פתיתים.
איך ניתן לצמצם את הנוזלים?
או פשוט להוסיף עוד פתיתים? זה אפשרי שהם כבר די מוכנים?

היי
צריך להכפיל את כמות שאת המצרכים אם אני עושה עם 2 כוסות פתיתים?