פסטה ברוטב שילדים אוהבים
זה מסוג המתכונים שהכי אהובים על הילדים זה מככב אצלי המון בארוחת צהריים, כל פעם שאני רוצה לפרגן לאביב זאת הדרך הכי טובה אני לא מכירה מישהו שמסוגל לומר לא לפסטה הזאת.
10 דקות הכנה והיא מוגשת לשולחן וכל הסוד של הפסטה הזאת זה הרוטב, 3 דקות והרוטב מוכן להוסיף את הספגטי ולראות איך הוא סופג את כל הטעמים של הרוטב וכל שנייה שעוברת הוא עוד יותר סופג את הטעמים.
זה נכון שילדים אוהבים אבל המתכון אהוב במיוחד על אימהות (או כל מי שמבשל צהריים) רוצים לדעת למה ? תחשבו על זה בזמן קצר אפשר לארגן פסטה בזריזות עם מצרכים שיש לכל אחד בבית והתוצאה מושלמת לגלגל על המזלג ולהתחיל לאכול בתאבון.
3 מנות
מרכיבים:
200 – 250 ג' פסטה / ספגטי
בצל בינוני חתוך קטן
2 שיני שום פרוסות דק
3/4 כף פפריקה מרוקאית
כף מלאה קטשופ
כף דבש / סילאן
3/4 כוס מים
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית לסנן ולהוסיף 2 כפות שמן.
2. לחמם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל על אש בינונית עד הזהבה קלה להוסיף את השום, קטשופ, סילאן, תבלינים ומים לבשל כדקה על אש בינונית אמור להיות ביעבוע עדין.
3. זה בדיוק הזמן להוסיף את הפסטה לערבב כדקה שהפסטה תספוג את הטעמים.
4. להגיש חם ליד שניצל או כמו שזה, אביב מבחינתו יכול לרדת על צלחת פסטה עם משה בתיבה וירקות טריים.
גולשים מכינים וממליצים:
תהילה : "היי ניקי ,בחרתי להכין את הפסטה הזאת היום לילדים ואני בבעיה גדולה ,אני לא מפסיקה לטעום מהסיר,פשוט מנסה להבין איך מתכון כלכך פשוט כזה טעים,(:"
לי : "הכנתי עכשיו וחוץ מלחתוך בצל אין פה בכלל עבודה! 5 דקות וזה מוכן.. והסילן ממש מוסיף! תודה רבה :)"
כרמית : "חד משמעית – אחרי שנים של בישול (אפילו די טוב), מדובר ברוטב הספגטי הכי טעים שאכלנו. קל להכנה עד כדי הסמקה."