


לביבות תפוחי עץ
לביבות תפוחי עץ, אני בדרך כלל לא חסידה גדולה של מתוק וטיגון, אבל את הלביבות האלה שווה להכין…. לפזר אבקת סוכר ולהתחיל לזלול.
מרכיבים:
3 תפוחי עץ מגוררים
3/4 כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס קמח תופח
חצי גביע שמנת חמוצה.
כפית תמצית וניל
2 ביצים טרופות
מעט קינמון
הכנות:
1. לסחוט היטב את תפוחי העץ המגוררים מהנוזלים, לערבב את כל המצרכים כולל התפוחים המגוררים. להניח ערימות קטנות במחבת בעזרת כפית, להפוך את הלביבות בעזרת שני מזלגות, להזהיב – להשחים משני הצדדים. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. טעימות מאוד.
21641 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
לילך : הכנתי בלי שמנת כמו שהצעת לי, שמתי ביצה נוספת במקום ויצא ממש טעים!! התלבטתי אם לוותר, ושמחה שניסיתי בכל זאת! 🙂
תודה על מתכונים נפלאים בלי סוף!
האתר שלך זוכה פה לתשואות בקרב השכנות! אין אחת שלא מכירה ולא מכינה! ממש מבסוטות עליך!! 🙂
הכנתי ויצא מושלם הילדים ממש אהבו את זה
רציתי אותם פרווה ושמתי במקום שמנת- חלב שקדים קוקוס ויצא מצויין
תודה על מתכונים מעולים וטעימים
יצא מאוד טעים! תודה על המתכונים הנהדרים שאני נעזרת בהם רבות, תבורכי!
היי ניקי,
אין לי קמח תופח. במה אפשר להמיר?
לביבות מעולות! עשיתי חצי ( ?חצי אפוי…
אין מה לעשות המטוגן לקח…אבל! האפוי היה גם טוב מאוד וגרף מחמאות…פחות
קלוריות…
היי ניקי,
תודה על מתכונים שתמיד מנצחים…הכנתי ויצא מעולה.
1.האם אם אעשה עם גרנד סמית יצא עדיין מתוק?
2. איך עושה את המתכון כפרווה? רק להוריד את השמנת?להוסיף משהו במקום?
3.כמה אני שמה אם משתמשת בסוכר חום רגיל?
תודה מראש