לביבות תפוחי עץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות תפוחי עץ

לביבות תפוחי עץ, אני בדרך כלל לא חסידה גדולה של מתוק וטיגון, אבל את הלביבות האלה שווה להכין…. לפזר אבקת סוכר ולהתחיל לזלול.

מרכיבים:

3 תפוחי עץ מגוררים
3/4 כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס קמח תופח
חצי גביע שמנת חמוצה.
כפית תמצית וניל
2 ביצים טרופות
מעט קינמון

הכנות:

1. לסחוט היטב את תפוחי העץ המגוררים מהנוזלים, לערבב את כל המצרכים כולל התפוחים המגוררים. להניח ערימות קטנות במחבת בעזרת כפית, להפוך את הלביבות בעזרת שני מזלגות, להזהיב – להשחים משני הצדדים. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. טעימות מאוד.

16510 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילך : הכנתי בלי שמנת כמו שהצעת לי, שמתי ביצה נוספת במקום ויצא ממש טעים!! התלבטתי אם לוותר, ושמחה שניסיתי בכל זאת! 🙂
תודה על מתכונים נפלאים בלי סוף!
האתר שלך זוכה פה לתשואות בקרב השכנות! אין אחת שלא מכירה ולא מכינה! ממש מבסוטות עליך!! 🙂

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועית

הי ניקי,
אני גננת לגילאי 3. הכנתי השבוע עם הילדים בגן את הלביבות. הילדים גרדו במגררת ועזרו לערבב. בסוף טיגנו והיה כיף וטעים. ממש לביבה חמה ומתוקה:)
אז תודה!!
וכמובן שאעשה שוב לבני ביתי..

ידידיה

ניקי היי
הכנתי את המתכון שלך ב-2 גרסאות: מטוגנת ואפויה. ואני חייב לומר ,באופן אישי כמובן, שהגרסה האפויה יותר מוצלחת.
בכל אופן זה מתכון מעולה.
שבת שלום
ידידיה

נ.ב. סחתיין על הסבלנות לענות לכל הרבה אנשים ששואלים ומגיבים.

ניקי

ירוק – צהוב

שם

אם איזה סוג תפוחים להשתמש?

אביטל

הי ניקי,
קודם כל רציתי לומר לך שאני ממש אוהבת את האתר שלך ובעיקר את כל המתכונים של הלביבות האפויות (מעולה במיוחד עכשיו לחג…)

רציתי לשאול לגבי לביבות התפוחי עץ – האם אפשר לאפותן במקום לטגן והאם אפשר להשתמש ביוגורט במקום בשמנת החמוצה?

תודה מראש!

שם

וואיייייי פשוט טעים!!! לא הפסקנו לאכול:)

אנסטסיה

היי ניקינמה כמות הלביבות שיוצאת בערך? ובמה אפשר להחליף את השמנת? גבינה לבנה אולי?