לביבות תפוחי עץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות תפוחי עץ

לביבות תפוחי עץ, אני בדרך כלל לא חסידה גדולה של מתוק וטיגון, אבל את הלביבות האלה שווה להכין…. לפזר אבקת סוכר ולהתחיל לזלול.

מרכיבים:

3 תפוחי עץ מגוררים
3/4 כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס קמח תופח
חצי גביע שמנת חמוצה.
כפית תמצית וניל
2 ביצים טרופות
מעט קינמון

הכנות:

1. לסחוט היטב את תפוחי העץ המגוררים מהנוזלים, לערבב את כל המצרכים כולל התפוחים המגוררים. להניח ערימות קטנות במחבת בעזרת כפית, להפוך את הלביבות בעזרת שני מזלגות, להזהיב – להשחים משני הצדדים. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. טעימות מאוד.

16526 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילך : הכנתי בלי שמנת כמו שהצעת לי, שמתי ביצה נוספת במקום ויצא ממש טעים!! התלבטתי אם לוותר, ושמחה שניסיתי בכל זאת! 🙂
תודה על מתכונים נפלאים בלי סוף!
האתר שלך זוכה פה לתשואות בקרב השכנות! אין אחת שלא מכירה ולא מכינה! ממש מבסוטות עליך!! 🙂

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

האם אפשר לאפות במקום לטגן?

תהילה

שלום לך ניקי
תודה עבור כל הרעיונות והמתכונים…מה היינו עושים בלעדייך..
לגבי המתכון הזה :נראה נפלא, מתכוונת להכין להיום…
האם אפשר להכין מראש (לקראת 12:00) ולחמם בערב?
תודה מראש

אילנית

ניקי שלום,
אני נוהגת לבשל ולאפות הרבה מהמתכונים שלך שיוצאים נהדר ועל כך תודה רבה את נהדרת.
רציתי לשאול באופן כללי: את רוב המתכונים כמו זה של הלביבות אני מעוניינת לעשות חצי כמות (אין כל כך מי שאוכל )האם פשוט לקצץ בחצי במצרכים והאם זה מתאים גם לעוגות ועוגיות?
שתהייה לך ולבני משפחתך שנה טובה וחג שמח .

מלי

שמחתי לקרוא את המתכון של הלביבות ובעיקר שאפשר להכינו בלי השמנתץ תודה על הרעיון.

לובה

כמה זה טעים!!!! חבל על הזמן!!!!

לילך

הי ניקי!

אני רוצה להכין את הלביבות, אבל אנחנו לא יכולים לאכול חלבי כרגע.
מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה? שיהיה עדיין טעים, אבל פרווה…

תודה רבה!

רומי

היי תודה על מתכונים נפלאים ואוכל מהמם(ככה הבן שלי, בן 3, קורא לאוכל שלך… “מהמם אמא”). רק שאלה – אפשר להשתמש בסוכר חום רגיל או שהטעם יהיה שונה?
אה ואפשר לאמץ אותך?