יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכונים לחנוכה מתכונים לשמירת המשקל

לביבות בננה וגבינה

18 יוני 2012
(Visited 25,947 times, 2 visits today)
לביבות בננה וגבינה

לביבות בננה וגבינה

לביבות בננה וגבינה, איזה טעימות! אחד המתכונים הראשונים שלי. כשהעלתי אותו לאינטרנט הוא הפך להיות להיט אלפי גולשים הכינו אותו.

30 פלוס לביבות

מרכיבים:

50 ג' קמח תופח (5 כפות)
60 ג' סוכר (3 כפות)
2 כפות גבינה לבנה
2 כפיות סוכר וניל
60 מ"ל חלב (1/4 כוס)
2 בננות
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה

    מדהימות! קסם של סופגניות בשלושה מצרכים זה הכל ואפילו אין ביצים אין צורך להתפיח לרדד וכל הבלאגן המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים ? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
    לא יאמן שבכלום מצרכים יוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות לא הפסקתי לנשנש הן מעולות.
    אין מיקסר כמעט ואין מצרכים למען האמת, ערבוב ידני לקח לי דקה לערבב ותוך 5 דקות אפילו פחות כבר היו לי סופגניות טעימות יש יותר טוב מזה ?
    הכי חשוב תכפילו כמויות עדיף זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.
    נתתי בתחתית המתכון טיפים.

    18 סופגניות קטנות

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

הכנות:

1. למעוך את הבננות למחית אחידה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה.

2. לשים במחבת חמה 3 – 4 כפות שמן לשים ערימות קטנות מהבלילה בטיגון כשיש רווח בינהן, לטגן עד שמזהיב להפוך בעדינות ולטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר, להגיש עם ממרח שוקולד, מייפל, סירופ שוקולד, שמנת חמוצה מומתקת עם קצת סוכר או להגיש את הלביבות כמו שהן.

לביבות בננה וגבינהלביבות בננה וגבינה

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : וואו איזה טעים
וגם בריא 🙂

הרשם
עדכן
129 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
לביבות מעולות! הבן שלי מכור.
שאלה, אפשר להקפיא?

היי ניקי, אוהב את המתכונים שלך.
זה ספציפית נדבק למחבת ולא הצליח לצערי.
והחלפתי מחבת..
תודה!

מתכון מאכזב

חייב לציין לאלו שמתלבטים בעקבות התגובות, אצלי הן לא נדבקו בכלל (משתמש במחבט טובה) ושמתי מעט שמן. הן מאוד רכות ופשוט לאט לאט ובעדינות. ואצלי שמתי קצת פחות סוכרים. חוץ מזה יצא אחלה. תודה ניקי אלופה

היי ניקי , עשיתי היום את הלביבות עם הבן שלי , יצא טעים מאוד , הבן שלי נהנה . ערבבתי את הבלילה , בסוף הוספתי את החלב וערבבתי שוב , הוספתי עוד כף קמח תופח כי נראה לי טיפה דליל , חיממתי מחבת עם שכבה דקה של שמן וטיגנתי , אחרי כל נגלה הוספתי קצת שמן בשכבה דקה , שום דבר לא נדבק , המתכון מעולה .

היי ניקי! תודה על המתכונים הנפלאים.
אין לי ביצה… אפשר להמיר אותה בבננה נוספת?

בדרך כלל המתכונים שלך מדהימים… זה היה ממש ממש נפילה… כל הבלילה הלכה לפח כי נדבקה למחבת ולא התהפכה… עשיתי הכל כמו שרשום