יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מלאווח

מלאווח עם נקניקיה – משה בתיבה

18 יוני 2012
(Visited 10,468 times, 10 visits today)

מלאווח עם נקניקיה - משה בתיבה

עוד אפשרות מדליקה להכנה ממלאווח, הילדים מאוד אוהבים את החטיף הזה.

מרכיבים:

2 מלאווח
4 נקניקיות חצויות
קטשופ / חרדל
ביצה טרופה
שומשום

 

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לחתוך את המלאווח לרצועות עבות, למרוח קטשופ על כל רצועה, לשים בקצה נקניקיה, לגלגל, להבריש בביצה, לפזר שומשום, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

שם : "וואו הכנתי את זה לאירוח וממש ממש התלהבו…. כולם שאלו אותי איך עשיתי כאילו זה נראה להם ממש השקעה וזמן..לא גיליתי  תודה! והאתר מדהים!"

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי
אפשרי בלי קטשופ וחרדל? הילדים לא אוהבים ‍♀️
תודה

ניקי, דחוף!כבר הפשרתי נקניקיות אבל נגמרו לי הביצים
יש פתרון אחר במקום הביצה? אולי אפשר למרוח שמן?

הנקניקיות צריכות להיות מבושלות ?

ניקי! מה שלומך?

הכנתי את החטיף הטעים הזה לכבוד יום ההולדת שלי 🙂
ובעלי התענג על כל ביס. את הנקניקיות שלא נשאר להן בצק, גלגלתי בביצה שנשארה, ואז בפירורי לחם. יצא מעולה.
תודה על ההדרכה המועילה!!!
תמיד אפשר לסמוך עליך!
תודה רבה!

היי ניקי אפשר להכין עכשיו ,להכניס למקרר ולאפות בערב?תודה

מזה חום בנוני ?

היי ניקי. חנוכה שמח ומלא אור!

היום עשינו יום חברים. כל ילד הזמין חבר ובסה"כ היינו שישה ילדים ושלוש אמהות. הכנתי את המתכון הזה שיצא מעולה ואת שניצלוני הדג שלך (יחד עם פסטה ברוטב, סלט ירקות וכדורי גבינה מטוגנים) שיצאו מדהים!!
הבעיה- הגזמתי עם הכמויות…
את ה"משה בתיבה" שנשאר עדיף להשאיר במקרר למחר או להקפיא למתי שיתחשק? איך יישמר יותר טוב?