כפתורי מלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כפתורי מלאווח

כפתורי מלאווח,  אני אוהבת את הבצק הזה, באופן קבוע אני מחזיקה אותו בהקפאה לכל רעיון שעלול לצוץ לי.
הילדים היו רעבים ורצו משהו קליל משם הדימיון שלי לקח פיקוד מה יש לומר יצא חמוד ביותר ממש כמו עוגיות קטנות ויפות. מיותר לומר שתוך דקות ספורות לא נשאר כלום התחסל במהירות.

מרכיבים:

3 עלי מלאווח
6 נקניקיות (אין צורך לבשל קודם)
ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. להוציא את המלאווח מההקפאה להמתין 2 דקות. לחתוך את החלק העליון של העיגול משני הצדדים  (כמו שחותכים את הקצה של הפיתה) להניח מעט אחרי ההתחלה 2 נקניקיות בשורה אחת ולגלגל לגליל מהודק.

2. להכניס להקפאה ל15 דקות ולחתוך לפרוסות. להכין 2 קעריות באחת ביצה טרופה ובשניה סומסום, להבריש את המלאווח בלי האמצע. או לטבול את הפרוסה בביצה (רק את הדפנות). לגלגל את הפרוסה בסומסום שיכסה רק את החלק החיצוני (המלאווח).

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 13 דקות.

4. להגיש עם קטשופ וירקות

3038 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביטל

לא בריא בכלל .מהיר אבל ל א בריא

עדן

היי ניקי
הכנתי את זה עכשיו לבעלי הוא הגיע לשנייה ןהיה חייב מיד ללכת למשו דחוף , אפשר לומר שאני די שמחה שהוא הלך (:
גם הייתי די מרשעת ושלחתי לו תמונה , ( שיראה מההוא הפסיייד)היהה מעוווולה קטן קטן אבל טעיייים !!!

blondi

היי ניקי…נגמר לי המלוואח כי עשיתי עכשיו קוראסון פיצה ושבלולי פיצה…אפשר את הנקניקיות עם בצק עלים?

עינת ניסים

אני נהנת מחדש מכל דבר אצלך באתר.

ב

איזה רעיון מבריק!
איזה ביצוע יפה!
את באמת מוכשרת ויצירתית!