יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מלאווח

כפתורי מלאווח

18 יוני 2012
(Visited 2,171 times, 1 visits today)

כפתורי מלאווח

כפתורי מלאווח,  אני אוהבת את הבצק הזה, באופן קבוע אני מחזיקה אותו בהקפאה לכל רעיון שעלול לצוץ לי.
הילדים היו רעבים ורצו משהו קליל משם הדימיון שלי לקח פיקוד מה יש לומר יצא חמוד ביותר ממש כמו עוגיות קטנות ויפות. מיותר לומר שתוך דקות ספורות לא נשאר כלום התחסל במהירות.

מרכיבים:

3 עלי מלאווח
6 נקניקיות (אין צורך לבשל קודם)
ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. להוציא את המלאווח מההקפאה להמתין 2 דקות. לחתוך את החלק העליון של העיגול משני הצדדים  (כמו שחותכים את הקצה של הפיתה) להניח מעט אחרי ההתחלה 2 נקניקיות בשורה אחת ולגלגל לגליל מהודק.

2. להכניס להקפאה ל15 דקות ולחתוך לפרוסות. להכין 2 קעריות באחת ביצה טרופה ובשניה סומסום, להבריש את המלאווח בלי האמצע. או לטבול את הפרוסה בביצה (רק את הדפנות). לגלגל את הפרוסה בסומסום שיכסה רק את החלק החיצוני (המלאווח).

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 13 דקות.

4. להגיש עם קטשופ וירקות

הרשם
עדכן
15 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לא בריא בכלל .מהיר אבל ל א בריא

היי ניקי
הכנתי את זה עכשיו לבעלי הוא הגיע לשנייה ןהיה חייב מיד ללכת למשו דחוף , אפשר לומר שאני די שמחה שהוא הלך (:
גם הייתי די מרשעת ושלחתי לו תמונה , ( שיראה מההוא הפסיייד)היהה מעוווולה קטן קטן אבל טעיייים !!!

היי ניקי…נגמר לי המלוואח כי עשיתי עכשיו קוראסון פיצה ושבלולי פיצה…אפשר את הנקניקיות עם בצק עלים?

אני נהנת מחדש מכל דבר אצלך באתר.

איזה רעיון מבריק!
איזה ביצוע יפה!
את באמת מוכשרת ויצירתית!