יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מאפים

פוקצ’ה פיצה

13 דצמבר 2015
(Visited 25,192 times, 4 visits today)

פוקצ'ה פיצה

זה יוצא טעים ביותר! הילדים חיסלו את זה במהירות איזו התלהבות מדבר כל כך פשוט וכזה קל הכנה. זה גם מאוד מתאים לאירוח.

4 פוקצ’ות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מ 3/4 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 30 דקות, לחלק את הבצק ל 4 כדורים.

2. לחמם את את התנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. למתוח את הכדורים לאורך 20 ס”מ, לעשות קצת עם האצבעות באמצע. להניח בתבנית לאפות כ 10 דקות הפוקצ’ות מתחילות לקבל צבע יפה.

4. להוציא מהתנור להזליף שמן זית למרוח את רוטב העגבניות לפזר את הגבינה ולאפות עוד כמה דקות עד שמקבל צבע יפה.

5. להזליף שמן זית ולטרוף!

אם מזג האוויר קריר אז להתפיח כשעה.

פוקצ'ה פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

ליאת : יצא מעולה!! בעלי והילדים חיסלו הכל.
פעם הבאה צריך להכפיל כמויות….
תודה על עוד מתכון מנצח!

רינה : ” הכנתי שבוע שעבר ויצא פצצה..
כבר הכנתי כמה וכמה פעמיים .. כבר לא רוצים לשמוע על פיצה אחרת”

מירב : “יצא אחד הטעימים..אם לא הטעים ביותר..הבצק רך למגע ונוח לשימוש..תודה ניקי”

מעריצה שלך : “כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ”כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה”

פליאה : “הכנתי אתמול עם קמח כוסמין ושמן זית, יצא אחלה בצק, רך, נעים וטעים… ואחלה פיצה!!”

נעמה “חובה להכפיל כמות כי הן מתחסלות במהירות!!!!”

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

הרשם
עדכן
132 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

זה מתכון טעים ומהמם עפנו על זה בבית

ניקי יקרה
אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום קמח ושמרים? ואיזה רוטב עגבניות מומלץ?

ערב טוב, יש אפשרות להכין את זה כפיצה/פיתה על מחבת?
אם לא, יש לך מתכון אחר שמתאים? תודה רבה!!

ניקי,בוקר טוב!
מתלבטת כל פעם מחדש ולא זוכרת מה עשיתי ולכן חייבת לרשום לי….
אני משתמשת בקוביות שמרים,כל קוביה 25 גרם..
אז לעשות את המתכון הזה כפול 2 או כפול 3
אם אני שמה 50 גרם.רוצה להכין עכשיו
מה את אומרת?

כמה אני שמה אם יש לי שמרים יבשים?

מתכון טעים בטירוף. בצק רך וכיף לעבודה!! כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הכנתי אותו… במקום קטשופ שמה רוטב עגבניות שמכינה על הגז.. מטריף!!

באיזה עובי הבצק אמור להיות לפני האפיה? דק ממש?