לביבות בננה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בננה אפויות

לביבות בננה אפויות

נחטפות ! הילדים שלי מחסלים אותן. תארו לכם את התמונה הבאה, פספוס בן 11 חודש אוכל לביבות בננה בהנאה גדולה, מחזיק בכל יד לביבה ונותן ביס פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל, אני מביטה עליו ואני נמסה.
תענוג שלא צריך לטגן גם יותר בריא וגם חיסכון בזמן, מי צריך יותר מזה ?  וגם מתאים לחנוכה. לפינוק סופי הגשתי עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד ותותים ליד.

30 יחידות

מרכיבים:

חצי כוס גבינה לבנה 5%- 9%
1/4 כוס קמח
חצי כפית א. אפיה
ביצה טרופה קלות
1/4 כוס סוכר
בננה מעוכה
1/4 כוס אקטימל / חלב
2 כפות שמן
קורט מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לשמן תבנית שקעים, בתוך כל שקע לשים כף גדושה מהבלילה.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 17 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה.

3. להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, אפשר לפזר א. סוכר.

21452 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויות

לביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

טליה : “המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח! הבן שלי (9 חודשים) בעייתי מאוד באוכל ובקושי מכניס משהו לפה, הלביבות האלו פשוט להיט, סוף סוף הוא מוכן לאכול בהנאה.
נתתי גם לילדים אחרים וזה פשוט אהוב על כולם.
לכל מי שמתלבט- פשוט להיט.”

מיכל : “מעולות!!! לראות בן שנה וחצי ובן שלוש טורפים אותן כאילו לא אכלו כל היום…כיף גדול… לא השאירו לי אחת!”

יאנה : “עוד מתכון שנשמר במועדפים! כל מתכון שלך הוא הצלחה מובטחת! תודה רבה :)”

לילי : וואו פשוט מעולה. חובה להכפיל כמויות כי הן נחטפות בשנייה!

איילה : טעים!!!! ניקי אין עלייך

שלי : ואו ואו ואו ואו הייתה לנו ארוחה מדהימה!! המרק יצא מדהים הכל נגמר,והלביבות לא הספקתי לטעום וכבר הכל נגמר:)) יש ביקוש לעוד נגלה אז אני מתחילה עכשיו
תודה על מתכונים נפלאים ,שבת שלום

סיון: “עוד מתכון מנצח.. כמובן שהכמויות הוכפלו (גם הפעם) והכל חוסל!
את משהו תודה :-)”

280
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי,
זה נראה טעים ביותר!
אם אין לי תבנית שקעים, אני יכולה סתם לשים על נייר אפייה (כמו שעושים עוגיות) או שהלביבות עלולות להשרף?
תודה!

אבישג

שלום ניקי!
ממש תודה על המתכונים! בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי הרבה במטבח..
אין לי תבנית שקעים, לעשות בתוך עטרות נייר או שלשפוך על נייר אפיה ולחתוך לריבועים?

נעט לי

הן כל כך טעימות….:-}

הילה

קודם כל המתכון נהדר! באמת ללקק את האצבעות! הכנתי אותו בתחילת השבוע וכל המשפחה התלהבה, לא רק הילדים!

דבר שני, אני דווקא הצלחתי להכין עם שמנת.
פשוט השתמשתי ב2 גביעים קטנים של שמנת חמוצה וויתרתי על הגבינה לבנה + אקטימל/חלב.
השמנת מספיק נוזלית כדי לוותר על החלב והבלילה יצאה מצוינת והלביבות האלה באמת נטרפו בשניות.
תודה רבה וחג שמח!

ערבה

ניקי צהרים טובים
חייבת לומר לך כל הכבוד לך על הסבלונת שאת עונה על אותה שאלה כ”כ הרבה פעמים בכזו אדיבות!!!

מיטלוש1

היי ניקי בוקר טוב,
אני חושבת להכין היום את הלביבות האלה לקטנציק בן שנה (בתקווה שהוא יאהב כי לצערי הוא מאוד בררן)
אין לי תבנית שקעים, אפשר לעשות בגביעי נייר?

שם

ניקי שלום,
נראה מעניין ופשוט.
האם הלביבות טובות בהקפאה? אני מחפשת רעיון לשועות ולא בא לי לחכות לרגע האחרון.
תודה.

1 2 3 19