לביבות בננה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בננה אפויות

לביבות בננה אפויות

נחטפות ! הילדים שלי מחסלים אותן. תארו לכם את התמונה הבאה, פספוס בן 11 חודש אוכל לביבות בננה בהנאה גדולה, מחזיק בכל יד לביבה ונותן ביס פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל, אני מביטה עליו ואני נמסה.
תענוג שלא צריך לטגן גם יותר בריא וגם חיסכון בזמן, מי צריך יותר מזה ?  וגם מתאים לחנוכה. לפינוק סופי הגשתי עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד ותותים ליד.

30 יחידות

מרכיבים:

חצי כוס גבינה לבנה 5%- 9%
1/4 כוס קמח
חצי כפית א. אפיה
ביצה טרופה קלות
1/4 כוס סוכר
בננה מעוכה
1/4 כוס אקטימל / חלב
2 כפות שמן
קורט מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לשמן תבנית שקעים, בתוך כל שקע לשים כף גדושה מהבלילה.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 17 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה.

3. להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, אפשר לפזר א. סוכר.

21669 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויות

לביבות בננה אפויותלביבות בננה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

טליה : “המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח! הבן שלי (9 חודשים) בעייתי מאוד באוכל ובקושי מכניס משהו לפה, הלביבות האלו פשוט להיט, סוף סוף הוא מוכן לאכול בהנאה.
נתתי גם לילדים אחרים וזה פשוט אהוב על כולם.
לכל מי שמתלבט- פשוט להיט.”

מיכל : “מעולות!!! לראות בן שנה וחצי ובן שלוש טורפים אותן כאילו לא אכלו כל היום…כיף גדול… לא השאירו לי אחת!”

יאנה : “עוד מתכון שנשמר במועדפים! כל מתכון שלך הוא הצלחה מובטחת! תודה רבה :)”

לילי : וואו פשוט מעולה. חובה להכפיל כמויות כי הן נחטפות בשנייה!

איילה : טעים!!!! ניקי אין עלייך

שלי : ואו ואו ואו ואו הייתה לנו ארוחה מדהימה!! המרק יצא מדהים הכל נגמר,והלביבות לא הספקתי לטעום וכבר הכל נגמר:)) יש ביקוש לעוד נגלה אז אני מתחילה עכשיו
תודה על מתכונים נפלאים ,שבת שלום

סיון: “עוד מתכון מנצח.. כמובן שהכמויות הוכפלו (גם הפעם) והכל חוסל!
את משהו תודה :-)”

280
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בריקוטה אולי? או שמנת חמוצה?
תודה!

סמדר

היי ניקי, אולי יש לך מתכון ללביבות תפוחי עץ אפויות?

אלינור אורן

הי ניקי. כמה לביבות יוצאות?

ורד

היי.. אפשר לשים את התעורבת במולטיקייק??

מיכל

מעולות!!! לראות בן שנה וחצי ובן שלוש טורפים אותן כאילו לא אכלו כל היום…כיף גדול… לא השאירו לי אחת!

אלה

הי ניקי המתכונים שלך מדהימים אבל המתכון הזה משום מה לא יוצא לי עושה הכל כמו שרשום שמה בשתי תבניות של שש שקעים ובחוץ זה מתחיל להישרף אבל בפנים רטוב ונוזלי מה לדיתך הבעיה?

אלנה אריאל

הי,
אני משתמשת במתכונים שלך כבר די הרבה זמן והכל יוצא ממש מוצלח.
אבל איך שהו המתכון הזה לא יוצא לי.. ניסיתי להכין אותו מספר פעמים והוא יוצא ממש שטוח שרוף מלמעלה ונוזלי בפנים…
מה לדעתך גורם לזה לקרות?