ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
150 ג’ חזה עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ולבדוק טעמים, לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

7303 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילה

היי ניקי!
תודה על המתכונים המעולים!
מה אפשר להגיש ליד בארוחת צהריים?
תודה רבה!

אושרת

ניקי שבת שלום
אפשר לגרד את התפוח אדמה והגזר ואיך זה משפיע על הטיגון

שרון גדסי

ניקי תודה רבה! יצא מעולה!! הבן שלי טרף את הפסטה

מאירה

היי ניקי, תודה על המתכונים הנפלאים!
לא הבנתי מתי צריך להוסיף את הסוכר עם המים והתבלינים, זה כתוב פעמיים…
תודה רבה!

מיכל. א

אני מתארת לעצמי.. לכולנו קשה מאוד , אני גרה באזור השרון היום זה היה ממש מתחת לאף.. הרבה תפילות וגמילות חסדים( אני בעלת תשובה) ולא להסתובב בחוץ שלא לצורך.מצב מורכב ולא פשוט בכלל!

מיכל. א

היי ניקי
הבן הגדול אומר לי ” אמא מאז שאת לוקחת מתכונים מניקי את אלופה בבישול…”
אני לא יודעת זאת מחמאה או לא??
סתם צוחקת וכמו תמיד מתכון מנצח( קצת לעשות טוב על הלב עם כל מה שקורה עכשיו..)
תודה

שרית

היי ניקי

כמה מים להוסיף עם הבשר בספגטי בולונז?

תודה רבה