ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
150 ג’ חזה עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ולבדוק טעמים, לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

14450 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה לונדון

הי ניקי,
תודה על המתכונים המושלמים!!
אפשר להכין את המתכון של הספגטי גם בגרסה פרווה?